Nem állnak meg kettőnél! Még több gyereket szeretne Vilmos és Katalin

Forrás: AFP/Mark Tantrum -
kistestvér Születés családtervezés Katalin hercegnő kislány Katalin hercegné Vilmos herceg gyerekvállalás György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hercegné nagybátyja, Gary Goldsmith elhintette: ha most nem születik kislánya a párnak, később még megvan rá az esélye, hiszen unokahúgáék még további kistestvéreket terveznek György hercegnek!

Bármelyik pillanatban megszülethet Katalin hercegné és Vilmos herceg második gyermeke, ám a hercegi párnak a hírek szerint esze ágában sincs megállni két csemeténél – állítja az egykori Kate Middleton nagybátyja, Gary Goldsmith.

Forrás: AFP/Mark Tantrum

Katalin, a diétahercegnő

Vajon melyik étrendet választja szülése után Katalin, hogy visszanyerje híresen karcsú alakját? A Life.hu ITT gyűjtötte össze azokat a diétákat, amelyek segítségével mindig formába tudott lendülni Vilmos herceg hitvese.
Hajégetéssel a töredezett végek ellen - Katalin hercegnő így csinálja!http://www.life.hu/trend/20150226-hajegetes-modszer-hatasos-a-toredezett-hajvegek-ellen-es-meg-a-hajhossz-is-megmarad.htmlKissé bizarr, de állítólag nagyon hatásos: a velaterapia eljárás során csak a töredezett hajvégek tűnnek el, a hajhossz azonban megmarad.Trend--Komplikációk a terhességnél? Korábban érkezhet Katalin hercegnő kisbabájahttp://www.life.hu/csalad/20150413-katalin-hercegno-masodik-kisbabaja-a-vart-idopontnal-korabban-erkezik-terhessegi-komplikaciok-es.htmlA vártnál korábban érkezhet meg Vilmos és Katalin második kisbabája – jelentette a brit királyi palota. A világ pedig máris találgatni kezdett: vajon miért változott meg az időpont?Család--Elit szexpartikat szervez Katalin hercegnő barátnőjehttp://www.life.hu/intim/20150310-katalin-hercegne-baratnoje-emma-sayle-elit-szexpartikat-szervez-a-londoni-felso-tizezernek.htmlHölgyek akár egyedül is, urak azonban csak női kísérettel vehetnek részt Emma Sayle Killing Kittens nevű szexklubjának partijain, amennyiben megfelelnek a szigorú elvárásoknak.IntimOrigoNevetséges: Katalin hercegnő megszült egy amerikai lap szerinthttp://www.life.hu/news/20150320-katalin-hercegnonek-megszuletett-masodik-gyermeke-az-amerikai-ok-magazin-szerint.htmlA hercegnő állítólag a St. Mary kórház Lindo Wing luxusklinikáján hozta világra második gyermekét, aki kislány lett – gyakorlatilag azonban semmi alapja sincs a brékingnek szánt sztorinak.News--Katalin, a spórolós hercegné: ismét ugyanabba a ruhába bújthttp://www.life.hu/trend/20150311-katalin-hercegno-ugyanazt-a-dalmata-mintas-kabatot-vette-fel-amelyet-ket-evvel-ezelott-is-hordott.htmlA második gyermekével várandós hercegné először 2013-ban hordta azt a dalmatamintás kabátot, amelyet a minap egy galériába tett látogatása során vett fel.Trend--Pinkben búcsúzott Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/trend/20150327-katalin-hercegno-pink-kabatban-bucsuzott-a-szules-elotti-visszavonulasa-elott.htmlUtoljára jelent meg a nyilvánosság előtt a második gyermekével várandós hercegnő. A kis trónörökös április második felében érkezik.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.