Tiszta anyja! Megszólalásig hasonlít a színésznőre a lánya

Forrás: Northfoto -
hasonlóság Mamie Gummer Meryl Streep
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meryl Streep lánya, Mamie Gummer teljesen úgy néz ki, mint a világhírű színésznő fiatalon! 

Meryl Streep 66 évesen is iszonyú fiatalos és gyönyörű, csak úgy, mint 32 éves lánya, az Emily doktornő című sorozatból ismerős Mamie Gummer.

Le se tagadhatnák a rokonságot, (de miért is tennék?) annyira hasonlítanak egymásra.

Forrás: Northfoto

Sandra Bullock rövidre zárta a pletykákat: nem lesz több gyerekehttp://www.life.hu/csalad/20150426-sandra-bullocknak-nem-lesz-tobb-gyereke.htmlEgyszer s mindenkorra véget vetett a találgatásoknak a gyönyörű hollywoodi színésznő, aki megelégelte a róla keringő pletykákat. Család--Micsoda örömhír! Érkezik LL. Junior családjának legifjabb tagjahttp://www.life.hu/csalad/20150426-ll-juniornak-gyereke-lesz.htmlJunior a Facebookon osztotta meg a nagy hírt: kedvese újra várandós, hamarosan megszületik második gyerekük. CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huKatalin hercegnő hétfőn babakelengyét vásárolgatotthttp://www.life.hu/csalad/20150425-katalin-hercegno-hetfon-babakelengyet-vasarolgatott.htmlKatalin hercegnő mára van kiírva, már az egész világ izgatottan várja a brit trónörököst. A baba egyelőre még várat magára, de az angolok folyamatos készenlétben vannak, és a gólyahírre várnak.Család--Robert Downey Jr. megmutatta kislányáthttp://www.life.hu/csalad/20150425-robert-downey-jr-megmutatta-kislanyat.htmlEzidáig senki sem láthatta a családon kívül Robert Downey Jr. kislányát, de most végre megmutatta a nagyvilágnak.Család--Cuki fotókkal népszerűsíti a családalapítást egy leszbikus párhttp://www.life.hu/csalad/20150423-leszbikus-par-csaladot-alapit.htmlMelanie és Vanessa régóta vágytak egy gyerekre, mindketten szerettek volna anyák lenni. Ez leszbikus párként nem egyszerű, de beteljesült mindkettőjük álma: egy év különbséggel szültek. Család--Sinead O'Connor: "Várom a nagymamaságot"http://www.life.hu/csalad/20150423-sinead-o-connor-felig-ferfinek-erzem-magam.htmlSinead O'Connor kedd este teltházas koncertet adott Budapesten, majd smink nélkül állt az őt váró újságírók elé. Elárulta, idén nagymama lesz! CsaládAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.