Liptai Claudia az anyaságról vallott

Forrás: Tv2 -
anyaság TV2 Liptai Claudia család anyaszerep öntudat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mindig csípős nyelvű műsorvezető nagyon szépen mesélt arról, hogy milyen édesanya is ő valójában.

Állandó reflektorfény, sikerek, nehézségek, kudarcok. Gyakorlatilag az orrunk előtt zajlik Liptai Claudia nem mindennapi élete, ami leginkább egy hullámvasúthoz hasonlít. Hatalmas mélységek, és óriási magaslatokat váltakoznak, melyeknek mind szemtanúi vagyunk.

Forrás: Tv2

A szép műsorvezető már ritkán nyilatkozik a magánéletéről, ám a napokban videós interjút adott a Blikknek. Claudia láthatóan elemében volt, ennek ellenére érettebben, higgadtabban nyilatkozott, mint valaha. Elárulta, még sosem volt ennyire tudatos. Arra bíztatott mindenkit, hogy negyven felett is higgyen magában, hogy merjen bátran új életet kezdeni, bármibe belevágni.

Arra a kérdésre, hogy jó anyának tartja-e magát, határozott igennel válaszolt. Azt is elmondta, hogy miért gondolja így, és miként vélekedik az anyaságról:
"Ami nagyon fontos, hogy mennyire bízik a gyereked benned. Nagyon bízik bennem a kislányom, nagyon hisz nekem, hisz bennem, és soha nem is verném át. És soha nem fogok olyat tenni, ami miatt csalódnia kellene bennem bármikor is" - mondta lenyűgöző határozottsággal Claudia, aki láthatóan nem improvizált, hanem sokat foglalkozott azzal, hogy mitől is lehetünk jó szülei a gyermeküknek.

Ne feledjétek: holnap május első vasárnapja, azaz anyák napja van!

Először beszélt az anyaságról a gyönyörű Scarlett Johanssonhttp://www.life.hu/csalad/20150416-scarlett-johansson-eloszor-beszelt-az-anyasag-oromeirol.htmlMég nagyon újoncnak számít a gyereknevelésben, ezért nem szeretne tanácsokat osztogatni senkinek a színésznő, aki egy ausztrál lapnak mesélt élete legnagyobb szerepéről, az anyaságról.Család--Íme, Blake Lively gyönyörű gondolatai az anyaságrólhttp://www.life.hu/csalad/20150414-blake-lively-szineszno-az-allure-magazinnak-nyilatkozott-az-anyasagrol.htmlA 27 éves színésznő ezúttal az amerikai Allure magazin májusi számának címlapján szerepel. A fotók mellett természetesen egy interjú is készült vele a magazinba, ebből kiderül, hogy a színésznő gondolkodásmódja egészen megváltozott a kislánya születése óta.Család--Készen áll az anyaságra Tóth Verahttp://www.life.hu/csalad/20150314-keszen-all-az-anyasagra-toth-vera-szivesen-szulne-parjanak-adamnak.htmlNemrégiben töltött be 30. születésnapját Tóth Vera. Az énekesnő a sikerei csúcsán van, úgy érzi, komoly felnőttkorba került, stabil párkapcsolatban él: akár jöhet a baba is. Fotó: Zsigmond László/Life.humiddle CsaládFotó: Zsigmond László/Life.huSarka Kata elárulta, ki a szigorúbb, ha gyermeknevelésről van szóhttp://www.life.hu/csalad/20150404-sarka-kata-a-gyermeknevelesrol-meselt.htmlMeglepően őszintén és közvetlen stílusban mesélt Sarka Kata a családja mindennapjairól.Család--Óriásira nőtt Nádai Anikó pocakjahttp://www.life.hu/csalad/20150424-nadai-aniko-az-ejjel-nappal-budapest-egykori-szereploje-megmutatta-magat-a-terhessege-24-heteben.htmlImmár a terhessége 24. hetében jár az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője.CsaládOrigoHírek a kórházból: Nincsenek komplikációk, Katalin vajúdikhttp://www.life.hu/csalad/20150502-katalin-hercegne-vajudik-a-korhazbol-megerositettek-hogy-minden-rendben-van.htmlAhogyan arról a Life. hu is beszámolt: Katalin hercegnét ma reggel férje, Vilmos herceg autóval kórházba vitte. A hercegné már vajúdik, a kórházból érkező firss hírek szerint pedig minden rendben van az anyával és a babával. CsaládNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.