Bármikor jöhet a baba Vajna Timiéknél!

Forrás: MTI/Nagy Lajos -
Vajna Timi gyermekvállalás Andy Vajna Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyermekvállalással kapcsolatos terveiről mesélt az ismert producer felesége.

Andy Vajna szép felesége, Vajna Tímea a minap csillogó szemmel mesélt arról, hogy a gyermekvállalás immár napi téma férjével.

Forrás: MTI/Nagy Lajos

"Most vagyunk második éve házasok, és hamarosan eljön az idő, hogy megérkezzen a baba. Pár éven belül biztos, hogy gyermekünk lesz" – mondta ragyogó szemmel Timi a Borsnak.
A lap munkatársai másnap ismét megkeresték Tímeát a babavárással kapcsolatban. A lap kérdésére pontosított a részleteken:
"Két éven belül szeretnénk Andyvel gyermeket" – jelentette ki Timi, ami azt sejteti, hogy immár annyira összekovácsolódott a házaspár, hogy felkészült a közös gyermek vállalására. Taáln már dolgoznak is a babaprojekten?

Liptai Claudia az anyaságról vallotthttp://www.life.hu/csalad/20150502-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-nyilatkozott-milyen-edesanya-valojaban.htmlA mindig csípős nyelvű műsorvezető nagyon szépen mesélt arról, hogy milyen édesanya is ő valójában.CsaládOrigoCsodaszép kismama lett Nádai Anikó – káprázatos fotóhttp://www.life.hu/csalad/20150426-nadai-aniko-az-ejjel-nappal-budapest-egykori-szereploje-csodaszep-kismama.htmlMeseszép fényképet tett közzé a közösségi oldalán az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője.CsaládOrigoSarka Kata elárulta, ki a szigorúbb, ha gyermeknevelésről van szóhttp://www.life.hu/csalad/20150404-sarka-kata-a-gyermeknevelesrol-meselt.htmlMeglepően őszintén és közvetlen stílusban mesélt Sarka Kata a családja mindennapjairól.Család--Kis hercegnőnek örülnek a britek – Megszületett Katalin és Vilmos gyermekehttp://www.life.hu/news/20150502-katalin-hercegnonek-es-vilmos-hercegnek-kislanya-szuletett.htmlHosszú út vezetett a szülőszobáig, a feszült várakozásokat követően azonban ma délelőtt végre megszületett a legújabb királyi csemete: Katalin röpke két és fél óra alatt, 3,72 kilogrammal hozta világra pici lányát. Egyes források szerint a hercegné már ma elhagyhatja a kórházat újszülött gyermekével.News--Így ünnepel David Beckham a szülinapjánhttp://www.life.hu/news/20150502-david-beckham-40-eves-lett-majus-2-an-igy-unnepel-a-szulinapjan-victoria-beckhammel.htmlMa 40 éves a világ egyik legszexisebb labdarúgója, nők millióinak vágyálma, David Beckham. Lássuk, hogy ünnepli ezt a kerek évfordulót!News--Gyász! Meghalt Ben E. King, a Stand By Me című sláger atyjahttp://www.life.hu/news/20150502-meghalt-ben-e-king-a-stand-by-me-cimu-slager-eloadoja.htmlA világhírű Stand By Me című dal előadója 76 évesen hagyta itt az árnyékvilágot.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.