Anyák napja a magyar sztároknál: Tóth Gabi, Hosszú Katinka, Béres Alexandra és Sarka Kata is posztolt

Forrás: Instagram/tothgabi -
Tóth Gabi anyák napja Hosszú Katinka Béres Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anyák napja alkalmából a magyar sztárok is telefont ragadtak, hogy megmutathassák rajongóiknak, mennyire szeretik az édesanyjukat, gyermekeiket. Csodálatos fotók születtek, amit szerencsére meg is osztottak közösségi oldalaikon.

Tóth Gabi az Instagramján osztotta meg örömét a követőivel. "Szeretlek èdesanya !! Mindenèrt, Örökké !!!" - írta a kép alá.

Forrás: Instagram/tothgabi

Hosszú Katinka úszónőnk Facebook oldálra posztolt:

Forrás: Facebook/Katinka Hosszú

Hosszú Katinka:

Először is szeretném megköszönni, hogy vagy nekem! Mindig teljes önzetlenséggel azt nézted ami testvéreimnek és nekem a legjobb. Amikor elköltöztem Los Angelesbe, 19 évesen, hogy ott járjak egyetemre, egy szóval sem említetted, hogy ez Neked milyen érzés, pedig nem lehetett egyszerű az egyetlen lányodat elengedni egy másik kontinensre egyedül, csak ott álltál mögöttem és támogattál a döntésemben.

Béres Alexandra is nyilvános Facebook oldalán tette közzé, milyen nagy öröm számára az anyák napja, és köszöntött minden meglévő, és jövendőbeli anyukát.

Forrás: Facebook/Béres Alexandra - Súlykontroll

Sarka Kata is a kislányával szelfizett:

Forrás: Facebook/Sarka Kata

Istenes Bence így üzent a Facebookon: "sero belove, ov meghuzva, csokornyakkendo patent :))))) 93'ban igy koszontottem az edesanyam... ma picit maskepp, de ugyanannyira szeretem!!! #anyaknapja #muttertag"

Forrás: Facebook/Istenesbence

Szabó Zsófi így köszöntötte a mamáját facebookos rajongói oldalán:

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi rajongói oldal

Szabó Zsófi:

Ha más valaki bánt,ő sír és megölel, Istenem,csak ő ne hagyjon el! Nincs senki olyan szép,nincs senki olyan jó, Nincs senki olyan mint az én anyám. Szeretlek!

Lilu kisfiával ünnepelt:

A legnagyobb boldogság....amikor megölel...

Posted by Lilu on 2015. május 3.

A Life.hu szerkesztősége is üzent az édesanyáknak. Személyes fotóinkért és sorainkárt kattints ide.

Romain Grosjean alig várja, hogy apa lehessenhttp://www.life.hu/csalad/20150503-romain-grosjean-forma-1-es-pilota-alig-varja-hogy-apa-lehessen.htmlA Lotus pilótája, aki legutóbb a Forma-1 akutális jócsajával, Carmen Jordával szelfizett, most tündéri fotót posztolt Instagram oldalára.Család--Gyönyörű fotóval adta a világ tudtára Lionel Messi, hogy érkezik a második babájukhttp://www.life.hu/csalad/20150503-lionel-messi-a-barcelona-legendas-focistaja-es-felesege-ismet-babat-varnak.htmlLionel Messi Instagram oldalán tett közzé egy képet, melyen kedvese, és kisfia látható.Család--Harry herceg máris üzent újszülött unokahúgánakhttp://www.life.hu/csalad/20150503-harry-herceg-maris-uzent-ujszulott-unokahuganak-katalin-es-vilmos-lanyanak.htmlA HollywoodLife úgy tudja, Vilmos azonnal felhívta az öccsét az örömhírrel, és elújságolta, hogy a hétvégén megszületett a kislánya. Harry, aki jelenleg Ausztráliában vesz részt az SAS kiképzésén, már alig várja, hogy hazatérjen, és láthassa az unokahúgát.Család--Csodaszépek! Sarka Kata gyermekeivel tölti az anyák napjáthttp://www.life.hu/csalad/20150503-sarka-kata-gyermekeirol-posztolt-kepet-anyak-napjan.htmlKata, akiről legutóbb azt írtuk, hatalmasat változott a teste, mivel a husiból izmok lettek, most egy csodás képet osztott meg, amin lányával látható.Család--10 dolog, amit minden anyukának tudni kell: Ennél cukibb anyák napi videó nincs ishttp://www.life.hu/csalad/20150503-lakatos-mark-anyak-napi-meglepetes-video-gyerekkoztarsasag-styletube.html"Nagyon szeretünk titeket, csak nem tudjuk, hogy mondjuk ki ezt. Szeretlek anyu, gyönyörű vagy" - Ilyen és ehhez hasonló pontok, összesen tíz, amit tényleg minden édesanyának ismernie kell.Család--Mint két tojás: megmutatta 15 éves lányát Reese Witherspoonhttp://www.life.hu/csalad/20150503-reese-witherspoon-es-ryan-phillippe-gyonyoru-lanya-ava-15-esztendos.htmlA bájos szőke színésznő, aki az utóbbi időben Sofia Vergarával ápol jó barátságot, most úgy döntött, megmutatja rajongóinak, mekkorát nőtt a lánya.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.