Mindenhová követik a fotósok Katalin hercegnőt és Charlotte-ot - Vilmos felszólította a sajtót, ne k

Forrás: AFP/Leon Neal -
Katalin2015 Katalin hercegnő Charlotte hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közleményt aott ki a Kensington-palota. A királyi család azt kéri, a sajtó munkatársai tartsák tiszteletben privát szférájukat és ne készítsenek lesifotókat róluk. 

Katalin, Vilmos és gyermekeik csütörtökön a vidéki birtokukra, az Ammer Hallba költöztek. Úgy döntöttek, néhány hónapig zárt kapuk mögött élik az életüket, a nyilvánosság előtt majd Charlotte keresztelőjén jelennek meg.

Forrás: AFP/Leon Neal

Vilmos azonban nehezményezni, hogy a sajtó munkatársai, kiváltképp a lesifotósok mindenhová követik őket. Ezért elszólító levelet küldött a képügynökségeknek, kiemelve, hogy korábban számos alkalommal megsértették a család magánéletét és nyomatékosan hagsúlyozva, hogy most ne tegyék.

Óvoda-összevonás mindenáron? - egy elszánt anyuka levele a Life.hu szerkesztőségének http://www.life.hu/csalad/20150505-a-fovarosi-ovoda-osszevonasok-ellen-tiltakoznak-az-aggodo-szulok.html "Nem a változtatás ellen vagyunk, hanem az ellen, amit a mostani javaslat tartalmaz. Nem látjuk a hasznát, annál inkább a kockázatait" - Nóra, az eltökélt édesanya szerkesztőségünknek írt levelében több száz kétségbeesett szülő véleményét képviselte. A fővárosi óvoda-összevonások ellen tiltakozó anyukák és apukák minden eszközt megragadnak, hogy eltántorítsák az önkormányzatokat tervüktől. Egyelőre azonban nem sok sikerrel. Család -- Gyereknevelés munka mellett? Íme, 5 hasznos tipp az időbeosztáshoz http://www.life.hu/csalad/20150429-igy-neveld-a-gyerkocodet-munka-mellett-5-hasznos-tipp-az-idobeosztashoz.html Lelkiismeret-furdalás – ez a leggyakoribb érzés, amit a dolgozó anyák megélnek minden áldott nap. Hiszen a munka és a ház körüli teendők mellett nehéz időt szakítani arra, hogy értékes és tartalmas időt töltsünk gyermekünkkel. A helyzet azonban nem menthetetlen, íme öt tipp, amely könnyebbé teheti a munka melletti gyereknevelést, mégpedig úgy, hogy segít a hatékony időbeosztásban. Család -- Gyerekem lesz! http://www.life.hu/csalad/20150506-hadas-kriszta-jegyzete-a-gyerekvallalasrol.html Emlékszem, 22 évvel ezelőtt egy alig 30 négyzetméteres lakásban ültünk egy matracon. Még nem volt berendezve az első kis garzonom, az ágynak még nem volt lába, kerete, egy Tom Waits poszter persze már lógott a falon, de azon kívül szinte semmi sem volt még ott, csak a szerelmem és én. Szorosan egymás mellett kuporogtunk, lábfejünket döbbenten tekergettük frottír zoknijainkban, és egy terhességi gyorsteszt pálcikáját bámultuk. – Hát akkor most mi lesz? – Néztem hitetlenkedve az első férjemre aki, a mi sem természetesebb arcát magára erőltetve ezt felelte. – Mi lenne? Lesz egy gyerekünk! Család Thinkstock Istenes Bence gyerekre vágyik http://www.life.hu/csalad/20150507-istenes-bence-az-rtl-klub-musorvezetoje-gyerekre-vagyik-de-kedvese-csobot-adel-enekesno-meg-nem-all.html Az RTL Klub műsorvezetője nem tagadja, szívesen kipróbálná már magát apaszerepben. Család Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu A jövő iskolapadja még a pluszkilókat is leolvasztja a gyerekekről http://www.life.hu/csalad/20150506-egy-kutatas-szerint-jobb-ha-all-a-gyerek-az-iskolapadban-mintha-ulne.html "Ülj le, egyes!" – Ez az a mondat, ami lehet, hogy a jövőben soha többé nem hagyja majd el a tanárok száját. Na nem azért, mert nem fognak több elégtelent kiosztani, hanem azért, mert a jövő iskolapadjában nem ülnek majd gyerekek. Család Thinkstock Esküvőre készül Michelisz Norbert http://www.life.hu/csalad/20150507-michelisz-norbert-a-turaauto-vilagbajnoksag-magyar-nagydijan-futamgyozelmet-elero-autoversenyzoje.html Hamarosan nősülésre adja a fejét Michelisz Norbert, aki a hét végén a túraautó-világbajnokság Magyar Nagydíján futamgyőzelmet ért el. Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.