terhesség Való Világ 7 Éjjel nappal Budapest Nádai Anikó terhesség hétről hétre kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon bájos képet posztolt a gyönyörű kismama, akinek meglepően nagyott nőtt a pocakja.

Szinte szemünk láttára változik a ValóVilág felfedezettjének a teste, ám ezen a képen még mi is meglepődtünk. Nemrég még szolidan domborodó kis pocijával fotózkodott, amit még egy bővebb szabású ruha el is takarna, ám az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplőjének a legfrissebb fotóján már akkora a hasa, amit aligha lehetne immár palástolni.

Forrás: Facebook/Nádai Anikó

"A 27. hétbe léptünk. A Világ legcsodálatosabb érzése, hogy anya leszek, vagyok..." - írta a megható sorokat a fotó mellé. Noha rajongói azt is szerették volna tudni, kislányt, vagy kisfiút vár-e, Anikó mindössze annyit mondott, hogy ezt még egy picit szeretné titokban tartani.

Bármikor jöhet a baba Vajna Timiéknél! http://www.life.hu/csalad/20150502-vajna-timea-andy-vajnaval-kozos-gyermekvallalas-kapcsan-nyilatkozott-hamarosan-jon-a-baba.html A gyermekvállalással kapcsolatos terveiről mesélt az ismert producer felesége. Család -- Liptai Claudia az anyaságról vallott http://www.life.hu/csalad/20150502-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-nyilatkozott-milyen-edesanya-valojaban.html A mindig csípős nyelvű műsorvezető nagyon szépen mesélt arról, hogy milyen édesanya is ő valójában. Család Origo Sarka Kata elárulta, ki a szigorúbb, ha gyermeknevelésről van szó http://www.life.hu/csalad/20150404-sarka-kata-a-gyermeknevelesrol-meselt.html Meglepően őszintén és közvetlen stílusban mesélt Sarka Kata a családja mindennapjairól. Család -- Pocakos fotó négyszer! Csodálatos képet posztolt a Beverly Hills 90210 sztárja! http://www.life.hu/csalad/20150513-tori-spelling-pocakos-fotokat-posztolt-mind-a-negy-terhessegerol.html Ki hinné, hogy a Beverly Hills 90210 egykori Donnája már négygyerekes anyuka? Pedig így van, ráadásul nagyon jól áll neki az anyaság. Család Origo Újabb gyerek érkezik Varga Feriékhez http://www.life.hu/csalad/20150513-balassy-bettynek-enekesnonek-es-varga-feri-enekesnek-at-kellett-szerveznie-az-eletet-mert-uj-gyerek.html Balássy Betty és Varga Feri életét kissé át kellett szervezni, ugyanis új csemete érkezik a párhoz. Család -- Amikor teherbe esni teljesítménytúra: beavatkozások, lehetőségek napjainkban http://www.life.hu/csalad/20150507-ha-nem-akar-jonni-a-baba-milyen-beavatkozasok-orvosi-lehetosegek-vannak.html Azt mondják, a stressz a legjobb fogamzásgátló, és ez sok esetben igaz is. Előfordulhatnak azonban olyan eshetőségek is, amikor valami más baj van. Szervi, szervezeti, nála vagy nálam. Vagy csak nem klappolunk össze. Mikor jön el az a pont, amikor külső segítség kell? És ha eljött, hová fordulhatunk? A Life.hu most ennek járt utána. Család Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.