Bréking! A 45 éves Uma Thurman terhes

kövér has Uma Thurman terhesség várandós terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A cannes-i filmfesztivál a hét végéig tart, de máris rengeteg témát szolgáltat nekünk. Ezúttal egy kérdés merült fel egy jachton készült kép láttán: vajon Uma Thurman terhes?
Forrás: Northfoto

A 45 éves színésznő igencsak kikerekedett, de gyanús, hogy csak a hasára ugrott fel hirtelen néhány kiló. Felmerült hát a kérdés: Uma éppen csak egy jót vacsorázott, vagy egy új élet növekszik a pocakjában?

Ethan Hawke-tól, aki 2005-ig volt a színésznő férje, két gyermeke született, lánya, Maya Ray 1998-ban, fia, Levon Roan 2002-ben. Vajon egy kistesóval gyarapodik a család? Szerinted?

Szerinted Uma Thurman terhes vagy csak jóllakott?

Hatalmasat nőtt Hujber Feri kisfia - videóhttp://www.life.hu/csalad/20150510-hatalmasat-nott-hujber-feri-kisfia.htmlNehéz időszakon van túl a Hujber-család. Család--Hoppá! Gyerekkori fotót posztolt a Szulejmán sztárja - tündéri kislány volthttp://www.life.hu/csalad/20150510-hoppa-gyerekkori-fotot-posztolt-a-szulejman-sztarja-tunderi-kislany-volt.htmlMeryem Üzerli nemcsak Hürrem szerepében határozott, erős nő, hanem a valóságban is. De ő is volt gyerek, méghozzá nagyon is helyes.CsaládOrigoMegmutatta a monacói ikreket Charlene és Albert herceg - tündéri fotóhttp://www.life.hu/csalad/20150510-megmutatta-a-monacoi-ikreket-charlene-es-albert-herceg-tunderi-foto.htmlMár alig vártuk, hogy születésük után láthassuk a monacói ikreket. Albert herceg és bájos felesége, Charlene először akkor mutatták meg a gyerekeket a nagyvilágnak, mikor azok majdnem egy hónaposak voltak. Aztán sokáig ismét semmi... Mostanáig.CsaládAFPUpsz! Bővül Miley Cyrus családja? Intim fotó az énkesnőrőlhttp://www.life.hu/csalad/20150510-upsz-bovul-miley-cyrus-csaladja-intim-foto-az-enkesnorol.htmlMiley Cyrusnak többször láttunk már a mellét, mint bármi mást. Ezúttal azonban (kivételesen) tündéri fotót posztolt. Ilyet is tud?!CsaládOrigoAz évezred legcikisebb helyzete - szupervicces videóhttp://www.life.hu/csalad/20150327-a-kisdumasok-a-cikis-helyzetekrol-a-szegyenrol-beszelnek.htmlMilyen az, amikor valami nagyon cikis? Milyen helyzetben érzi magát valaki cikisnek? Milyen érzés az, amikor kinevetnek minket? A Kisdumások megosztják velünk legkínosabb élményeiket. Család--Boszorkányhoz fordult segítségért Bálint Antóniahttp://www.life.hu/csalad/20150411-boszorkanyhoz-fordult-segitsegert-balint-antonia-szerelmi-kotessel-probalta-megoldani-a-kapcsolatat.htmlToncsi mágiával, szerelmi kötéssel szeretné visszakapni gyermeke apját. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.