Sarka Kata nem engedné valóságshow-ba gyermekeit

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
gyermeknevelés Sarka Kata életcél valóságshow tehetség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kata az általa is követett nevelési elvekről vallott, többek közt elárulta: szerinte célt kell adni a gyerekeknek és akkor fognak teljesíteni.

Sarka Kata kislányában és kisfiában is azt erősíti, amiben tehetségesek, mert számára fontos, hogy megtalálják az életcéljukat – írja a Story.

Forrás: Facebook/Sarka Kata

„Szerintem egy gyermeket úgy kell nevelni, hogy ne akarjon valóságshow-kba menni, hanem értelmes céljai legyenek. Figyelek a gyermekeimre, igyekszem rájönni, hogy miben tehetségesek, és arra sarkalni őket, hogy kibontakoztassák a tehetségüket. Noncsi most tanult meg olvasni, de már nagyon érdeklik a könyvek, Dávid pedig a fociban és a teniszben nagyon ügyes" – magyarázta Kata.

Édes apa-lánya fotót posztolt Berki Krisztián olimpiai bajnokhttp://www.life.hu/csalad/20150519-edes-apa-lanya-fotot-posztolt-berki-krisztian-olimpiai-bajnok-tornasz.htmlOlimpia bajnok tornászunk, a jóképű Berki Krisztián álompasi minősítést érdemel, főleg ha elnézzük a képet, melyen kislányát, Liát öleli gyengéden.Család--Babát vár Konkoly Ágihttp://www.life.hu/csalad/20150519-konkoly-agi-szepsegkiralyno-a-2012es-miss-universum-gyoztese-kisbabat-var.htmlVéletlenül derült ki, hogy a 2012-es Miss Universum győztese nemcsak villámesküvőt tartott, hanem kisbabát is vár.Család--Som-Balogh Edina két évesen is szoptatja kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20150514-som-balogh-edina-az-rtl-klub-baratok-kozt-szinesznoje-ket-evesen-is-szoptatja-kisfiat.htmlA Barátok közt sztárja imádja kisfiát és bevallotta, Noelt még két évesen is az nyugtatja meg, ha édesanyja a keblére emeli.Család--Berki Krisztián hamisítatlan mintaapahttp://www.life.hu/csalad/20150512-berki-krisztian-a-tv2-eden-ejjel-musorvezetoje-hamisitatlan-mintaapa-lett-es-beteg-kislanyat-apolja.htmlA nagy magyar macsó ápoló üzemmódra váltott és a beteg kislányát, Natikát ápolgatja.Család--Sokkoló történetek, rettegő gyerekek: a cybermegfélemlítés nem ismer határokathttp://www.life.hu/csalad/20150520-az-iskolai-es-internetes-megfelemlites-egyre-nagyobb-mereteket-olt.html„Sajnálom, hogy meg akartad ölni magad. Legközelebb fejezd is be!" „Nincsenek barátaid, menj és öld meg magad hahaha" – Nem, ezek a mondatok nem egy akció esetleg horror film egyik sötét jelenetében hangzottak el. Ezeket a megdöbbentő, egyben félelmetes sorokat egy gyerek írta, fenyegetésképp egy másik fiatalnak.CsaládThinkstockTúl a legkritikusabb időszakon - Várandósságod 11. hetének történéseihttp://www.life.hu/csalad/20150520-terhesseg-hetrol-hetre-ez-tortenik-a-magzattal-a-11-heten.htmlAzt szokták mondani, hogy a hányinger, mint a terhesség egyik legkellemetlenebb tünete, a 12. hétre alábbhagy, vagy teljesen el is marad. No, ez bizony nem mindenkire igaz, csak azokra a szerencsésekre, akikkel minden úgy történik, ahogy a nagy könyvben meg van írva.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.