Dúl a viszály! Rémes, hogy Erzsébet királynő mit művel Katalin hercegnővel

Forrás: AFP/John Stillwell -
Erzsébet királynő anyós család Katalin hercegné Charlotte Elizabeth Diana anyós-meny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég adott életet a kis Saroltának, máris nyugtalanító információk láttak napvilágot.

Sok pletyka röppent fel a kezdetek óta Erzsébet királynő és Katalin hercegnő kapcsolatáról. A fáma szerint túltesz a hétköznapi életben sem ritka anyós-meny viszályon az, ami kettejük viszonyát jellemzi. Természetesen nem tekinthető ritkának, hogy a királyi család életébe belecsöppenő civil beilleszkedését különféle utasításokkal szeretnék „segíteni”, elég csak a legendás Sissi hercegnő nehéz sorsát felidézni. Az angol uralkodó eddig beleszólt Katalin hajviseletébe, ruhaviseletébe, sőt, még a kis György herceg nevelésébe is. Nem csoda hát, ha Katalin és Vilmos távol a Kensigton-palotától keresi a boldogságot.

Forrás: AFP/John Stillwell

Azonban az uralkodóház keze minden hova elér. A Life&Style magazin értesülései szerint, noha Katalin hercegnő csak alig 3 hete szülte meg kislányát, Saroltát, máris üzent neki Erzsébet. A királynő ugyanis azt szeretné, ha Katalin viharos gyorsasággal munkába állna. A lap úgy tudja, hogy Erzsébet azt szeretné, ha Katalin már a jövő héttől vállalna nyilvános szerepléseket, és újra foglalkozna a hivatalos ügyekkel.

Gyermeket vár a Republic zenészének kedvesehttp://www.life.hu/csalad/20150521-halasz-gabor-a-republic-gitarosa-es-ifju-kedvese-gyermeket-var.htmlHamarosan ismét atyai örömök elé néz Halász Gábor, a népszerű együttes gitárosa.CsaládOrigoMég sosem volt ennyire szép Gombos Edina - Smink nélkül hancúrozott kisfiávalhttp://www.life.hu/csalad/20150519-gombos-edina-musorvezeto-smink-nelkul-kisfiaval-sugarzik-a-boldogsagtol-meg-sosem-volt-ennyire-szep.htmlIdilli képet tett közzé közösségi oldalán Gombos Edina, smink nélkül cukiskodott tüneményes kisfiával.CsaládOrigoKatalin hercegnének nem lehet több gyereke!?http://www.life.hu/csalad/20150515-kate-midlletonnak-azaz-katalin-hercegnonek-nem-lehet-tobb-gyermeke-az-orvosok-szerint.htmlDrámai hírek láttak napvilágot az idilli kis családról.Család--Óriásira nőtt Nádai Anikó pocakjahttp://www.life.hu/csalad/20150513-nadai-aniko-az-ejjel-nappal-budapest-es-a-valovilag-egykori-szereplojenek-a-terhes-pocakja-nagyot.htmlNagyon bájos képet posztolt a gyönyörű kismama, akinek meglepően nagyott nőtt a pocakja.CsaládOrigoBármikor jöhet a baba Vajna Timiéknél!http://www.life.hu/csalad/20150502-vajna-timea-andy-vajnaval-kozos-gyermekvallalas-kapcsan-nyilatkozott-hamarosan-jon-a-baba.htmlA gyermekvállalással kapcsolatos terveiről mesélt az ismert producer felesége.Család--Liptai Claudia az anyaságról vallotthttp://www.life.hu/csalad/20150502-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-nyilatkozott-milyen-edesanya-valojaban.htmlA mindig csípős nyelvű műsorvezető nagyon szépen mesélt arról, hogy milyen édesanya is ő valójában.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.