Kim Kardashian és Kanye West házassági évfordulójukat ünneplik

Kanye West kim kardashian hétvége ünnep házassági évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2014. május 24-én házasodott össze az egyik leghíresebb celebpáros: Kim és Kanye. A hétvégén egy éves házassági évfordulójukat ünneplik Franciaországban.

Kim Kardashian már lelkesen posztolgat a házassági évfordulós hétvégéjükről, amit Franciaországban töltenek.

Forrás: Instagram/ Kim Kardashian

Úgy látszik, az ünnepség egy része nagy családi körben zajlik, hiszen a násznép egy része is újra összegyűlt: ott vannak természetesen Kim testvérei, de a családdal mulat Valentino, a divattervező is.

A 37 éves rapper holnap estére állítólag lefoglalta a párizsi 58 Tour Eiffel éttermet. Kíváncsiak vagyunk, mekkora mulatság lesz ebből!

Az első fotók Kim Kardashian és Kanye West esküvőjéről

Andrea Bocellitől szólt a Con te Partiro, a firenzei kastély rózsaszínbe borult, átjárta a szeretet és a szerelem, Kim Kardashianból pedig Kim Kardashian West lett. Az évszázad esküvőjeként aposztrofált celeblagziról megérkeztek az első fotók is. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Hatalmasat nőtt Rubint Réka kislánya: Lara bulizni jár http://www.life.hu/csalad/20150523-rubint-reka-kislanya-mar-bulizni-jar.htmlMegható bejegyzést tett közzé Rubint Réka közösségi oldalán lányával, Larával kapcsolatban.CsaládOrigoChris Hemsworth és kislánya nagyon édesek együtt! Íme a tündéri fotó!http://www.life.hu/csalad/20150523-chris-hemsworth-a-forgatasi-szuneteket-is-kislanyaval-tolti.htmlA lélegzetelállítóan szexi színész, aki többek között Thort alakítja, minden időt kihasznál, hogy gyerekeivel legyen - így legújabb filmjének forgatási szüneteit is kislányával töltötte.Család--Rudolf Péter újra szerelmes!http://www.life.hu/csalad/20150523-rudolf-peter-ujra-szerelmes-felesegebe-nagykalozy-eszterbe.htmlA színész immár 25 éve él házasságban Nagy-Kálózy Eszter színésznővel, feleségéhez fűződő érzelmeirőpl egy interjúban vallott.CsaládFotó: Tuba Zoltán - OrigoApukájával rocksztárkodott Liv Tylerhttp://www.life.hu/csalad/20150523-liv-tyler-a-gyuruk-ura-szinesznoje-rocksztar-apukajaval-enekelt.htmlA színésznő együtt énekelt apukájával, Steven Tylerrel – azért persze nem színpadon, csak otthon, szórakozásból. Egy videó mindenesetre készült róla.Család--Hatalmasat nőtt Rubint Réka kislánya: Lara bulizni jár http://www.life.hu/csalad/20150523-rubint-reka-kislanya-mar-bulizni-jar.htmlMegható bejegyzést tett közzé Rubint Réka közösségi oldalán lányával, Larával kapcsolatban.CsaládOrigoCsodálatos fotósorozat készült Ördög Nóra kisfiárólhttp://www.life.hu/csalad/20150522-ordog-nora-a-tv2-musorvezetojenek-kisfiarol-vencelrol-ferje-nanasi-pal-fotos-keszitett-kepeket.htmlNánási Pál ismét kis családját fotózta: a cuki Vencelről egy csodás sorozatot készített. A kissrác le sem tagadhatja, hogy Ördög Nóra az édesanyja.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.