Király L. Norbi alig látja kisfiát - Meglepő dologból él az X-Faktor sztárja

Forrás: Király L. Norbi / Facebook -
X-Faktor Király L. Norbi ingatlanértékesíto Király L. Norbert RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub felfedezettje nem rejtette véka lá, hogy miből tartja fent magát, és azt sem, hogy milyen magánéleti problémákkal küzd.

Mint arról korábban beszámoltunk, Király L. Norbi házassága sajnos zátonyra futott. A kapcsolatból gyermek is született, a kis Dominik, akit, mint az kiderült, mostanában alig lát a különös hangú énekes. Norbi saját bevallása szerint az apaság örömeit van, hogy csak egy hónapban egyszer élvezheti. Keresztes Ildikó egykori mentoráltja azt sem rejti véka alá, hogy miből tartja fent magát manapság.

Nemrég megújult külsejével keltett feltűnést Forrás: Király L. Norbi / Facebook

"Nálunk is a szokásos felállás van, hogy kéthetente láthatom a fiamat, de azzal tarkított a helyzet, hogy az esetek kilencven százalékában hétvégén fellépésem van, járom az országot. Ilyenkor előfordul, hogy hétfőn hozom el Dominikot. Sajnos van, és lesz is, hogy három-négy hétig nem tudok találkozni vele. Tisztában vagyok azzal, hogy ez senkinek sem jó, de valamiből élni kell, muszáj a felkéréseknek eleget tennem. Rá¬adásul az ingatlanozás is rengeteg időt vesz igénybe, pedig az a hétköznapi munkám" - mondta el a Borsnak Norbi .

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.