Kris Jenner leleplező családi fotót posztolt! Így nézett ki Kim Kardashian régen!

Kris Jenner fotó Kourtney Kardashian nosztalgia kim kardashian életérzés 90-es évek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kardashian-család minden tagja imád fotókat posztolni a különböző közösségi oldalakra. Kris Jenner is rákapott az ízére, aki ezúttal a családi albumból vett elő egy régi-régi képet, aminek a lányok nem biztos, hogy örülnek.

A büszke Kardashian mama, úgy látszik, nosztalgikus kedvében volt a napokban, ugyanis Kim és Kourtney kislánykori fotóját osztotta meg Instagram oldalán.

A kép több mint 20 évvel ezelőtt készült, a 90-es évek elején, és tényleg az a 90-es évekbeli életérzés, a bolondozás és báj süt át a fotón - és persze a kócos haj. Az a vicces, hogy mindenkinek van egy ilyen fotója azokból az évekből.

Középen látható Kourtney és Kim, a kép két szélén pedig barátnőik.

Forrás: Instagram/ Kris Jenner

Erotikus fotókat tett közzé Kim Kardashian

A popókirálynő ezúttal sem hazudtolta meg önmagát és igazán erotikus képeket tett közzé Instagramján. Kattints ide a képekért!

Ennyire szereti kislányát Alec Baldwinhttp://www.life.hu/csalad/20150520-alec-baldwin-szinesz-csaladjaval-setalt-es-kislanyat-puszilgatta.htmlAlec Baldwinék tegnap családi sétán voltak. A színész, habár inkább gyereke nagypapájának látszik, nagyon édesen mutat kislánya mellett.Család--Ashton Kutchert és kislányát séta közben kapták el a fotósok! Íme, a tündéri kép!http://www.life.hu/csalad/20150520-ashton-kutchert-es-kislanyat-seta-kozben-kaptak-el-a-fotosok.htmlA színészpár, Ashton Kutcher és Mila Kunis kislányáról még nem is láttunk igazán jó fotót – most azonban megcsodálhatjuk a 7 hónapos kis tündért.Család--Gerard Piqué versenybe szállt a legcukibb apuka címért! Íme a megható fotó!http://www.life.hu/csalad/20150520-gerard-pique-elbuvolo-kepet-posztolt-gyonyoru-gyerekeirol.htmlA sármos spanyol focista elbűvölő képpel örvendeztette meg rajongóit, amin két gyönyörű gyerekével pózol.Család--Ki ez a különleges fiú Sandra Bullock életében?http://www.life.hu/csalad/20150519-sandra-bullock-szineszno-lelkesen-meselt-kisfiarol-ellen-degeneres-musoraban.htmlA színésznőnek azóta nem volt komoly kapcsolata, mióta 2010-ben elvált férjétől, Jesse Jamestől. Most azonban lelkesen nyilatkozott egy fiúról, akit egyenesen imád.Család--Kim Kardashian és kislánya csajos napot tartottakhttp://www.life.hu/csalad/20150518-kim-kardashian-es-kislanya-csajos-napot-tartottak.htmlA celebnő és kislánya, North West csajos napot tartottak vasárnap. Kim szokás szerint Instagram oldalán közvetítette az eseményeket.Család--David Beckhamhez kislánya szerint hatalmas gyémánt fülbevaló illikhttp://www.life.hu/csalad/20150515-david-beckham-kislanyaval-bolondozott.htmlMi bizony minden egyes alkalommal olvadozunk, amikor az exfocista kislányával bolondozik. Nagyon édesek együtt!Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.