Apukájával rocksztárkodott Liv Tyler

Forrás: AFP/Jason Merritt -
videó Liv Tyler éneklés duett Steven Tyler
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő együtt énekelt apukájával, Steven Tylerrel – azért persze nem színpadon, csak otthon, szórakozásból. Egy videó mindenesetre készült róla.

A rocklegenda, az Aerosmith frontembere és a két gyermekes anyuka láthatóan nagyon jó viszonyt ápolnak egymással, és még egy apa-lánya duettre is szívesen összejönnek, aminek egy kedves családi videó lett az eredménye.

A videót itt tudod megnézni!

Forrás: AFP/Jason Merritt

Kris Jenner leleplező családi fotót posztolt! Így nézett ki Kim Kardashian régen!http://www.life.hu/csalad/20150523-kris-jenner-megmutatta-hogy-nezett-ki-kim-es-kourtney-kardashian-a-90es-evekben.htmlA Kardashian-család minden tagja imád fotókat posztolni a különböző közösségi oldalakra. Kris Jenner is rákapott az ízére, aki ezúttal a családi albumból vett elő egy régi-régi képet, aminek a lányok nem biztos, hogy örülnek.Család--Ennyire szereti kislányát Alec Baldwinhttp://www.life.hu/csalad/20150520-alec-baldwin-szinesz-csaladjaval-setalt-es-kislanyat-puszilgatta.htmlAlec Baldwinék tegnap családi sétán voltak. A színész, habár inkább gyereke nagypapájának látszik, nagyon édesen mutat kislánya mellett.Család--Gerard Piqué versenybe szállt a legcukibb apuka címért! Íme a megható fotó!http://www.life.hu/csalad/20150520-gerard-pique-elbuvolo-kepet-posztolt-gyonyoru-gyerekeirol.htmlA sármos spanyol focista elbűvölő képpel örvendeztette meg rajongóit, amin két gyönyörű gyerekével pózol.Család--David Beckhamhez kislánya szerint hatalmas gyémánt fülbevaló illikhttp://www.life.hu/csalad/20150515-david-beckham-kislanyaval-bolondozott.htmlMi bizony minden egyes alkalommal olvadozunk, amikor az exfocista kislányával bolondozik. Nagyon édesek együtt!Család--Így drukkol 4 éves kisfia baseballmeccsén Orlando Bloomhttp://www.life.hu/csalad/20150504-orlando-bloom-szinesz-a-kisfia-baseballmeccsen-szurkolt.htmlA sármos színész Miranda Kerrel közös kisfiúkkal baseballozott szombaton, és nagyon édesek voltak együtt.Család--Két meleg fiú vigyáz Justin Timberlake és Jessica Biel gyerekérehttp://www.life.hu/csalad/20150508-justin-timberlake-es-jessica-biel-gyerekere-ket-meleg-fiu-vigyaz.htmlA sztárpár első kisfia egy hónapos lett, az elfoglalt szülők pedig úgy döntöttek, hogy dada segítségét kérik a gyerekneveléshez. Szokatlan módon két meleg fiút választottak.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.