Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke gyerekek család vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez a labdacicis játék neked még megvan?

Szinte minden kislány – tán titkon még a kisfiúk is – el-eljátszadoztak kiskorukban azzal, hogy milyen is lehet dús idomú, felnőtt nőnek lenni. Ilyenkor előkerül két hasonló méretű labda – csak úgy, mint a valóságban, kinek mi –, valakinek pingpong, másnak lufi méretű. Egy a lényeg: beférjen oda, ahová kell. Hiszen hupsz, már be is csusszan a póló alá, hogy aztán a tulajdonosa peckesen sétáljon és büszkélkedjen a frissen szerzett labdacicikkel. Persze végül is sok nő – és néhány férfi – igazából is ezt teszi évek múlva, de az már egy teljesen másik sztori...

Meghitt pillanat – Sokat nőtt a kép elkészülte óta Natasa Zselyke Forrás: Hódi Pamela/Facebook

Az ártatlan gyermeki játék csak egy vicces móka, éppen olyan, mint fontoskodva papírokat gyűrögetve postást játszani. Na, ezt a labdacicis pózolást kapta le Hódi Pamela Natasa Zselykénél, és a legnagyobb örömünkre közzé is tette, megnevettetve ezzel a kedves fotóval mindannyiunkat. A képet megnézheted IDE kattintva! Mi pedig ezúton is köszönjük a képet!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.