Megdöbbentő hasonlóság! Demi Moore és lánya ikerpárnak néznek ki

Forrás: Instagram/ Rumer Willis -
hasonlóság Rumer Willis Demi Moore iker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő 26 éves lánya, Rumer Willis posztolta azt a fotót, amelyen ikreknek, de legalábbis testvéreknek néznek ki.

Rumer, aki nemrégiben arról nyilatkozott, hogy mindig is Demi Moore árnyékában élt, már úgy is néz ki, mint anyukája. Úgy látszik, ez azonban már nem érinti olyan rosszul.

Forrás: Instagram/ Rumer Willis

A Dancing with the Stars (nálunk Szombat esti láz) című műsorban való szereplés láthatóan nagyon jót tett a hírességnek. Már nemcsak azért kedvelik és érdeklődnek utána, mert ő Demi Moore és Bruce Willis lánya, hanem saját maga miatt is. A műsort egyébként meg is nyerte táncpartnerével.

Rumer Willis és a pink bugyi esete

Kifogott a sztárcsemetén merészen kivágott szoknyája, így sikeresen villantott is. Nézd meg a fotót!

Chris Hemsworth és kislánya nagyon édesek együtt! Íme a tündéri fotó!http://www.life.hu/csalad/20150523-chris-hemsworth-a-forgatasi-szuneteket-is-kislanyaval-tolti.htmlA lélegzetelállítóan szexi színész, aki többek között Thort alakítja, minden időt kihasznál, hogy gyerekeivel legyen - így legújabb filmjének forgatási szüneteit is kislányával töltötte.Család--Apukájával rocksztárkodott Liv Tylerhttp://www.life.hu/csalad/20150523-liv-tyler-a-gyuruk-ura-szinesznoje-rocksztar-apukajaval-enekelt.htmlA színésznő együtt énekelt apukájával, Steven Tylerrel – azért persze nem színpadon, csak otthon, szórakozásból. Egy videó mindenesetre készült róla.Család--Kris Jenner leleplező családi fotót posztolt! Így nézett ki Kim Kardashian régen!http://www.life.hu/csalad/20150523-kris-jenner-megmutatta-hogy-nezett-ki-kim-es-kourtney-kardashian-a-90es-evekben.htmlA Kardashian-család minden tagja imád fotókat posztolni a különböző közösségi oldalakra. Kris Jenner is rákapott az ízére, aki ezúttal a családi albumból vett elő egy régi-régi képet, aminek a lányok nem biztos, hogy örülnek.Család--Hátborzongató életéről vallott a magyar színész - Szívszorító részletekhttp://www.life.hu/csalad/20150526-damu-roland-szinesz-az-igazsag-cimu-konyveben-ir-szomoru-gyermekkorarol.htmlSokkoló traumák, verés, bántalmazás, elhanyagoltság - olyan sokkoló részletekről ír önéletrajzi könyvében Damu Roland, mely sok mindenre választ adhat.CsaládOrigoBerki Krisztián cuki apuka üzemmódba váltott - Imádjuk!http://www.life.hu/csalad/20150525-berki-krisztian-kislanya-berki-natasa-zselyke-fotoit-osztotta-meg.htmlBerki Krisztiánt általában kőkemény férfiként, sportolóként, műsorvezetőként szoktuk emlegetni. Azonban nem tudunk szó nélkül elmenni az übercuki apa-lánya napi fotói mellett. Imádnivalóak a kis Natival. Család--Gyászol Ben Stiller - Elvesztette édesanyjáthttp://www.life.hu/csalad/20150525-ben-stiller-edesanyja-anne-meara-meghalt.htmlElhunyt Anne Meara, Ben Stiller 85 éves édesanyja. CsaládAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.