Hatalmas port kavart a modell szoptatós címlapja

Forrás: Elle Australia -
fotó címlap kisfiú szoptatás gyermek magazin Nicole Trunfio Elle
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicole Trunfio az Elle magazin ausztrál kiadásának júniusi címlapján szoptatja kisfiát, Ziont. Az előfizetőknek készült borítókép, ahogyan az várható volt, nagy visszhangot keltett.

Az egész világot bejárta már Nicole Trunfio Elle magazin számára készített fotója, amelyen éppen kisfiát, a 4 hónapos Ziont szoptatja.

Forrás: Elle Australia

Mindeközben itthon a Nyugati egyik gyorséttermét szoptatós kismamák lepték el múlt hét pénteken, miután egy édesanyát kidobott onnan egy biztonsági őr, amiért ott akarta megetetni a gyermekét - erről bővebben ide kattintva olvashatsz.

Amikor a női mell látványától felfordul a gyomrunk

Te elkapcsolod a televíziót, amikor egy fedetlen női keblet látsz a képernyőn? Nem? Miért nem? És felháborodsz, ha egy édesanya közvetlenül melletted szoptatja meg gyermekét? Igen? Miért? A Life.hu ITT kutatta az okokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.