Megszületett Zámbó Árpy kislánya

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd -
Zámbó Árpy Születés Zámbó Jimmy terhesség testvér barátnő kislány szerető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két hónapos csöppséggel és 23 évvel fiatalabb kedvesével kapták lencsevégre Zámbó Árpyt.

Ahogy a Life.hu is megírta, Zámbó Árpy barátnője, Szilvia márciusra várta gyermekét. Akkor a zenész még tagadta szeretője terhességét. Most azonban a Blikk olvasó-riportere rajtakapta Árpyt új családjával, ezért már nincs mit tagadni.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

„Valóban megszületett a csodálatos kislányom, de még túl pici ahhoz, hogy megmutassam. Nem tagadom, nagyon boldog vagyok a párommal, és rengeteg a munkám a Bredd Rádióban, ahol zenei műsort vezetek. Persze fellépéseim is vannak, de az összes szabadidőmet igyekszem a gyönyörű kislányommal tölteni" – mondta Árpy.

Csodálatos fotósorozat készült Ördög Nóra kisfiárólhttp://www.life.hu/csalad/20150522-ordog-nora-a-tv2-musorvezetojenek-kisfiarol-vencelrol-ferje-nanasi-pal-fotos-keszitett-kepeket.htmlNánási Pál ismét kis családját fotózta: a cuki Vencelről egy csodás sorozatot készített. A kissrác le sem tagadhatja, hogy Ördög Nóra az édesanyja.CsaládOrigoGregor Bernadett: „Nem szeretnék kisbabát"http://www.life.hu/csalad/20150521-gregor-bernadett-szineszno-bevallotta-egyelore-nem-szeretne-kisbabat-parjatol.htmlA színésznő eddig arról áradozott, mennyire szeretne közös gyermeket férjével, Szarvas Attilával, ám most fordult a kocka.Család--Babát vár Konkoly Ágihttp://www.life.hu/csalad/20150519-konkoly-agi-szepsegkiralyno-a-2012es-miss-universum-gyoztese-kisbabat-var.htmlVéletlenül derült ki, hogy a 2012-es Miss Universum győztese nemcsak villámesküvőt tartott, hanem kisbabát is vár.Család--Ez már nem élet, csak létezés – Képes-e egy gyermek a saját haláláról dönteni?http://www.life.hu/csalad/20150520-kepes-e-egy-gyermek-sajat-halalarol-donteni-az-gyermekeutanazia-kerdese.htmlKegyes halálért könyörgött, majd meggondolta magát. A 14 éves chilei kislány, Valentina Maureira történetét néhány hónapja az egész világ megismerte: a cisztás fibrózisban szenvedő kislány egy YouTube-ra feltöltött videóban kért engedélyt eutanáziára a chilei elnöktől. A videó készítésekor éppen öt műtéten volt túl, és úgy érezte, nincs már ereje tovább küzdeni a betegséggel, csak szeretne örökre elaludni. CsaládThinkstockMegszületett Keira Knightley kisbabájahttp://www.life.hu/csalad/20150527-megszuletett-keira-knightley-elso-gyermeke.htmlTöbb forrás is megerősítette a hírt, miszerint anyuka lett a törékeny színésznő. Gratulálunk!Család--Megdöbbentő hasonlóság! Demi Moore és lánya ikerpárnak néznek kihttp://www.life.hu/csalad/20150526-demi-moore-szineszno-es-lanya-rumer-willis-ikerparnak-neznek-ki.htmlA színésznő 26 éves lánya, Rumer Willis posztolta azt a fotót, amelyen ikreknek, de legalábbis testvéreknek néznek ki.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.