Te felkészültél már a nyári szünetre? 5 szuper tipp, hogyan foglald le a gyereket

nyári szünet nyári tábor nyaralás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyakadon a nyári szünet, de még fogalmad sincs, mivel fogod lekötni a lurkódat, amíg te dolgozol? Ha nincs vidéki nagyszülő, akinél a gyerkőcök kedvükre kitombolhatják magukat, akkor sem kell aggódnod! Az alábbi 5 nyári tábor garantált szórakozást és kikapcsolódást  kínál kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt! 

Madárgyűrűző tábor a Hortobágyon

A tábor egyik célja a távcsővel nehezen megfigyelhető madárfajok befogása és tudományos célú megjelölése. A gyerkőcök megismerkedhetnek a madárgyűrűzés szakmai fogásaival, a Hortobágyon előforduló madárfajokkal és a halastavak és a környező védett területek élővilágával. A tábort 10 éves kor feletti gyerekeknek ajánlják. További infókért kattints ide!

A tábor díja ebéd nélkül: 15 000 Ft/tanuló

Időtartama: 2015. augusztus 24-28.

Helyszín: Hortobágy

Forrás: Thinkstock

IX. Nyári lovastábor

Gyerkőcöd imádja a lovakat, de a mindennapokban nincs lehetősége ezekkel a csodálatos állatokkal találkozni? Nincs mese, irány a lovastábor! Az Ezerangyal Lovardában 2015-ben is várják a 8-19 éves fiatalokat 10 fős turnusokban. További infókért kattints ide!

A tábor díja: Egy turnus (7 éjszaka) ára: 33 500 Ft. Visszatérő lovasoknak: 31 500 Ft

Időtartama: Több turnust is indítanak, a részletekért keresd fel honlapjukat!

Helyszín: Kutasó

Bolygó kalandorok tábor

Az intenzív 5 napos táborozásra olyan gyerekeket várnak, akiket érdekel a környezetük, és szeretnek is aktívan tevékenykedni benne! A tábor során a gyerkőcök a saját bőrükön tapasztalhatják meg a felfedezés izgalmát, a foglalkozások során a gyerekek játszva, saját tapasztalataik útján ismerhetik meg a nagyváros zsibongó forgatagának legapróbb lakóit, és éltető elemeink: a levegő, a víz, a talaj sajátosságait. További infókért kattints ide!

A tábor díja: 26 000 Ft/fő

Időtartama: 2015. augusztus 3-7.

Helyszín: Budapest

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Kalandtábor

Tekézéssel, íjászattal, éjjeli zseblámpás túrával, számháborúval, balatoni strandolással és tábortűzzel várják a kalandozni vágyó lurkókat a Balaton-felvidéken. További infókért kattints ide!

A tábor díja: 39 900 Ft, ami magában foglalja a szállás, napi 4-5 étkezés, útiköltségek, belépők, egyéb felmerülő költségek árait

Időtartama: Több turnust is indítanak, a részletekért keresd fel honlapjukat!

Helyszín: Balaton-felvidék, Óbudavár

Lovagi tábor

A korábbi évek hagyományait folytatva idén is lesz Pomázon történelmi kalandtábor. Hogy mi minden vár a gyerkőcökre ebben a különleges táborban? Kardforgatás, íjászat, fegyverdobás, zászlóháború, reneszánsz tánc - hogy csak néhányat említsünk a sok-sok érdekes program közül. További infókért kattints ide!

A tábor díja: 30 000 Ft/fő

Időtartama: 2015. július 5-11.

Helyszín: Pomáz

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.