Kislánya születése óta először mutatkozott nyilvánosan Katalin hercegné

Forrás: AFP -
Katalin hercegnő Katalin hercegné György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt hétvégén a londoni Holland Parkban játszott a kisfiával, Györggyel. 

Egy szemtanú a People magazinnak arról mesélt, hogy Katalin és fia mennyire bájosak voltak együtt, a hercegné minden allűr nélkül, épp úgy, mint más anyuka, játszott kisfiával, és hozzátette, a kis herceg nagyon boldog gyereknek látszik.

Forrás: AFP

Arról is beszámolt, hogy mindkettőjükön zöld esőkabát volt: anya és fia összeöltöztek. A híradások szerint Katalin fitt volt, gyönyörű, egyáltalán nem látszott rajta, hogy egy egy hónapos kislány anyukája, ami minden bizonnyal igénybe veszi.

Tinédzser gyerekek a hitvesi ágyban - Hol kell meghúzni a határt?http://www.life.hu/csalad/20150603-meddig-egeszseges-egyutt-aludni-a-gyerekkel.html"Mégis mi az abnormális abban, ha együtt alszik a gyerek a szülőkkel? Lányom is velünk aludt 7 éves koráig, most már külföldön él, de normális. Fiaim szintén velünk aludtak 8 évig, mert szerettek velünk aludni az ágy meg nagy, elfértünk. Most 11-13 évesek, külön szobában, de még mindig szeretnek néha hozzánk bújni."CsaládThinkstockAz apa is emberhttp://www.life.hu/csalad/20150603-hadas-kriszta-jegyzete-az-apakrol.htmlTagbaszakadt, hegyomlás nagyságú férfi tipródik a folyosón. Jön-megy. Faltól falig csapódik, aztán gyerekesen himbálva magát álldogál. Néha a szeméhez szorítja az öklét, nagyokat fújtat, égő szemekkel szuggerál egy ajtót. Bent a műtőben épp a feleségéből emelik ki a babáját. Annyira, de annyira szeretne ott lenni! De sajnos nem minden kórházban lehet ott az apa, ha császáros a baba. Aztán egyszer csak kinyílik az ajtó, egy nővér dugja ki rajta a fejét. "Megszületett a kislánya, egészséges! Most már jöhet apuka"- mondja. "És a feleségem?" - kérdez vissza mélyről jövő, bugyborékoló hangon. CsaládThinkstockÉdesanyja álmát teljesítette be Angelina Joliehttp://www.life.hu/csalad/20150604-angelina-jolie-edesanyja-almat-teljesitette-be-azzal-hogy-szineszno-lett.htmlValójában sosem akart színész lenni Angelina Jolie, aki elmondása szerint szeretett anyukája nyomására választotta a szakmát.Család--Anyjára ütött Demcsák Zsuzsa lányahttp://www.life.hu/csalad/20150604-anyjara-utott-demcsak-zsuzsa-lanya.htmlDemcsák Zsuzsa saját gyerekkoráról és gyermekeiről mesélt Sarka Katának és Váczi Gergőnek.CsaládOrigoIzgalmas pillanatok - Várandósságod 17. hetének történéseihttp://www.life.hu/csalad/20150602-ez-tortenik-a-magzattal-es-a-kismamaval-a-terhesseg-17-heteben.htmlMagzatod a 17. hétben már két és fél deciliternyi magzatvízben lubickol. Ha eddig még nem érezted babád mozgolódásait, akkor most már bármelyik pillanatban beazonosíthatod. Izgalmas pillanatok ezek.CsaládThinkstockTatár Csilla megmutatta gömbölyödő pocakját - Csodaszép kismama!http://www.life.hu/csalad/20150604-tatar-csilla-musorvezeto-megmutatta-gombolyodo-pocakjat.htmlAhogy egyre jobban látszik a műsorvezetőn a terhesség, úgy lesz szebb és szebb. Tatár Csilla teljesen kivirult!Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.