Megvan, mikor keresztelik a kis Sarolta hercegnőt

Forrás: AFP -
dátum keresztelő Katalin hercegné Vilmos herceg időpont Charlotte Elizabeth Diana Sarolta hercegnő György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kensington-palota bejelentette a nagy napot: július 5-én keresztelik meg Katalin hercegné és Vilmos herceg második gyermekét.

Hamarosan újra láthatjuk a kis Sarolta hercegnőt! Egy hónap múlva, vagyis július 5-én fogják megkeresztelni Katalin és Vilmos második, május elején született gyermekét Erzsébet királynő norfolki birtokán, a Szent Mária Magdolna templomban - írja BBC.

Forrás: AFP

A brit királyi család több információt nem szivárogtatott ki a nagy eseményről, ám valószínűleg több ponton is hasonló lesz bátyja, György herceg 2 évvel ezelőtti keresztelőjéhez: ugyanolyan szűk körű, bensőséges hangulatú lesz, sok-sok új képpel a kis trónörökösnőről.

Miért volt kislányruhában György herceg?

A kis Sarolta bátyját 2013. október 23-án keresztelték meg egy sokat vitatott krémszínű, csupa csipke keresztelőruhában, amely inkább hasonlított egy kislány, mintsem egy kisfiúk által viselt darabhoz. Az 1841-ben készült, történelmi jelentőségű ruhadarab viselése családi hagyomány, hiszen a brit királyi családnak összesen 62 tagját keresztelték meg benne. Nézd
Így még sosem láttad Katalin hercegnét és Vilmos hercegethttp://www.life.hu/news/20150603-katalin-hercegnet-es-vilmos-herceget-lufibol-formazta-meg-joanne-anderson.htmlLégballonokból formázta meg a hercegi párt két gyermekükkel a lufiszobrok mestere.News--A monacói hercegi pár is megcsodálja Magyarország szépe indulóit!http://www.life.hu/bulvar/20150605-a-monacoi-hercegi-par-is-megcsodalja-magyarorszag-szepe-induloit-egy-divatbemutaton-monacoban.htmlBemutatták a Magyarország szépe verseny indulóit! Kétezer jelentkezőből kiválasztották azt a 21 lányt, akik indulnak a Magyarország Szépe, azaz Miss World Hungary címért. Őket a monacói hercegi pár is meg fogja csodálni egy különleges divatbemutató keretében Monacóban, ahová meghívták a lánycsapatot.TV + BulvárFotó: Polyák Attila - OrigoNem lehet királynő Kanadában Sarolta hercegnő?http://www.life.hu/news/20150604-katalin-hercegne-gyermeke-sarolta-hercegno-nem-lehet-kiralyno-kanadaban.htmlA jelenlegi állás szerint Kanada nem ismeri el uralkodójaként Katalin hercegné és Vilmos herceg 4 hetes gyermekét.NewsAFPKislánya születése óta először mutatkozott nyilvánosan Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/csalad/20150604-kislanya-szuletese-ota-eloszor-mutatkozott-nyilvanosan-katalin-hercegne.htmlAz elmúlt hétvégén a londoni Holland Parkban játszott a kisfiával, Györggyel. Család--Sarkára állt Katalin hercegné: szembement Erzsébet királynő akaratávalhttp://www.life.hu/csalad/20150529-katalin-hercegne-szembeszallt-erzsebet-kiralyno-akarataval-es-meg-egy-honap-szulesi-szabadsagot-kert.htmlAz Egyesült Királyság uralkodója szerint egy hónap szülési szabadság bőven elegendő a hercegnének. Katalin azonban másképp gondolja.Család--Állítják: titokban vetette el a babáját Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/drlife/20150601-titokban-vetette-el-babajat-katalin-hercegno.htmlA brit királyi családdal kapcsolatban szinte hónapról hónapra röppennek fel pletykák, közöttük nem kevés botrányos vagy megdöbbentő. A legújabbak szerint Katalin hercegnő évekkel ezelőtt teherbe esett egykori szerelmétől, ám a babát nem tartotta meg. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.