Eva Mendes sajátos módon neveli kislányát

Forrás: AFP/Sonia Recchia -
Ryan Gosling Eva Mendes gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő hajnali négykor is képes felkelni azért, hogy karbantartsa magát. Most az is kiderült, hogy máshogy gondolkodik a gyereknevelésről, mint a legtöbb hollywoodi pár.

Eva Mendes nem bízza dadára gyermekét, mert állítása szerint ő egy olyan anya, aki mindent kézben tud (és akar) tartani. A 41 éves színésznő nyolc hónapos kislánya, Esmeralda nevelését nem bízza másra, bár kedvese, Ryan Gosling inkább ezt a megoldást választaná. „Nem számít, hogy mennyire vagyok fáradt, gyakorlatias anya vagyok, nincs szükségem egyetlen dada segítségére sem”- mondta Eva, aki nagyszerűen zsonglőrködik a karrierje és a családja között. Sőt, olykor hajnali négykor kel, hogy legyen ideje magára is.

Eva Mendes és Ryan Gosling Forrás: AFP/Sonia Recchia

Mindezek ellenére naponta röppennek fel hírek arról, hogy válságba került kapcsolata a nála fiatalabb szerelmével. Eva elárult, hogy mivel tudja maga mellett tartani barátját, azonban a sok szakítós hír közepedte mi is eljátszottunk azzal a gondolattal, hogy ki illene még színésznő a helyére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.