Susan Sarandon megdöbbentő vallomása: "A fiam néha női ruhákat hord"

Forrás: AFP/Bryan Bedder -
LMBTQ színész női ruha fiú nemi szeterotípiák Susan Sarandon gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő vallomással rukkolt elő az egyik leghíresebb hollywoodi színésznő: Susan Sarandon elárulta, fia néha női ruhákba bújik, őt pedig anyaként ez egyáltalán nem zavarja. 

Susan Sarandon is ott volt azon hírességek között, akik elsőként gratuláltak az egykori Bruce Jenner nővé válásához.

Forrás: AFP/Bryan Bedder

A 68 éves színésznő, aki évek óta lelkes szószólója a szexuális másságukat felvállaló csoportoknak, éppen ezért sem csinál problémát a nemi sztereotípiák összekeveredéséből - még akkor sem, ha éppen az ő gyermekéről van szó.

"A fiam, Miles zenész és dj. Néha, amikor a zenekara fellép, mindannyian női ruhákat viselnek, és hosszú a hajuk" - mondta el a színésznő egy, a szexuális másságukat vállaló fiatalokat támogató eseményen.

"New Yorkban akartam felnevelni a gyermekeimet, hogy hétköznapi körülmények között éljenek. Szerintem ugyanis nagyon elszigeteltté válhat az, aki kiváltságos. De ha már így alakult, meg kell értened, hogy a te kiváltságod nem magától értetődő" - tette hozzá Susan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.