Dundika: "Mostani életstílusunk mellett szinte lehetetlen összehozni a babát"

Majoros Hajnalka Dundika Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka és Majoros Hajnalka Dundika mindig is kis korkülönbséget szeretett volna gyerekeik között, de annak ellenére, hogy kisfiuk, Marián már hároméves, a testvérke érkezése még mindig várat magára. 

Nem is olyan régen Majka és szerelme még arról meséltek, hogy Mariánnak bármikor kistestvére születhet, az újabb gyerek érkezése azonban várat magára. Az okokról Dundika vallott.

Forrás: Zsigmond László/Life.hu

"Nem mintha nem lennénk együtt eleget, de számtalan más dolog van az életünkben, ami háttérbe szorítja a kettesben töltött, romantikus perceket. A nőgyógyászom is megmondta, hogy a mostani életstílusunk mellett szinte lehetetlen összehozni a babát" - olvasható a Best magazinban Dundika nyilatkozata, aki hozzátette, hogy Marián azért jött nekik annak idején olyan hamar össze, mert szerelmük hajnalán még rengeteget voltak együtt Majkával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.