Szinetár Dóránál és Makranczi Zalánnál bővül a család?

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
családbővítés Makranczi Zalán Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a színészpáros a hétvégén a legnagyobb titokban, szűk családi körben fogadott örök hűséget egymásnak. Talán azért volt ilyen titkos és sürgős a dolog, mert érkezik a baba?

Egyelőre még csak említést tettek róla, legalábbis az Aktív videója szerint Makranczi Zalán tett egy ilyen kijelentést. „Szeretnénk bővíteni a családot, minél előbb szeretnénk egy kisbabát” – derül ki a kisfilmből:

Mint ismeretes, a pár nemrég odaköltözött Dóra szüleihez, így az is elképzelhető, hogy hamarosan tényleg bővül a család. Drukkolunk!

David Beckham ismételten übercuki: Anyukájának üzent!http://www.life.hu/csalad/20150626-david-beckham-ismetelten-ubercuki-anyukajanak-uzent-szuletesnapjara.htmlA legenda egy Instagram oldalára feltöltött képpel, és pár kedves sorral köszöntötte édesanyját. Elolvadtunk!Család--Mennyei domborulatok: Terhespocakot és szuperciciket posztolt Pirner Almahttp://www.life.hu/csalad/20150626-pirner-alma-mennyei-domborulatokat-termespocakot-es-szuperciciket-posztolt.htmlJól megérdemelt pihenését tölti a hatodik hónapban lévő Pirner Alma, aki újabb csodálatos fotóval örvendeztette meg a követőit.Család--Horgászidény: Apa-fia szelfit lőtt David és Brooklyn Beckhamhttp://www.life.hu/csalad/20150624-apa-fia-szelfit-lott-david-es-brooklyn-beckham.htmlNyár, nyaralás, pihenés, horgászat, család. Instagram oldalaik tanúsága szerint David Beckham és legidősebb fia, Brooklyn szervezett most közös programot, pecázni mentek. A tökéletes apa-fia pillanatokat persze mindketten megörökítették és közzé is tették.Család--Beszélni, szaladni, alkotni? Mit kell tudnia egy babának egyéves koráig?http://www.life.hu/csalad/20150622-mit-kell-tudnia-egy-babanak-egyeves-koraig-beszed-jaras-szaladgalas-alkotas.htmlÖssze sem lehet számolni, friss anyukaként mennyi mindenen kell egyszerre izgulni és pörögni. Hogy miképpen lehet mindent jól csinálni, hogyan tartható fenn a család egysége úgy, hogy a csöppség, amint világra jön, magához ragadja az irányítást, miképpen legyünk jó anyák, és hogyan ne akarjunk nap mint nap eret vágni. És akkor még ott van az is, hogy annak ellenére, hogy mindent megteszünk, vajon jó ütemben fejlődik-e a gyermekünk...CsaládThinkstockPapa, mama, gyerekek: Imádnivaló fotó Doutzen Kroes családi albumábólhttp://www.life.hu/csalad/20150621-doutzen-kroes-parjaval-es-gyonyoru-gyerekeivel-csaladi-fotot-posztolt-a-modell.htmlDoutzen Kroes modell, aki legutóbb a Vogue-ban népszerűsítette a szoptatást, gyönyörű képet tett közzé párjáról és gyermekeiről. Csak úgy ámulunk.Család--Közös tanulás: Cuki fotó Cristiano Ronaldoról és kisfiárólhttp://www.life.hu/csalad/20150621-cristiano-ronaldo-football-klasszis-kisfiaval-kozos-kepet-posztolt.htmlCristiano Ronaldo egy bájos fényképet tett közzé gyermekéről Instagram oldalán, ahol azt is megígérte, közelgő filmjében még többet megtudhatunk majd erről a csodálatos kisfiúról.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.