Vajon milyen különleges ajándékot vitt a hollywoodi álompár a kis Charlotte hercegnőnek?

Forrás: AFP -
Brad Pitt Katalin hercegné Vilmos herceg Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywoodi és brit ’királyi méltóságok’ találkoztak pénteken, amikor is Angelina Jolie és férje, Brad Pitt a brit trónörökös pár Vilmos és Katalin vendégei voltak egy teára a Kensington Palotában.

A négyes most találkozott először, és a Daily Mail beszámolója szernt a találkozó a tervezettnél jóval hosszabb ideig tartott. Kötetlen délutáni programjuk során megvitatták a közös szívügyüknek és nem mellesleg jótékonysági tevékenységük egyik fő területének számító illegális állat- és növénykereskedelem elleni küzdelem helyzetét.

Forrás: AFP

A tudósítások szerint a délutáni beszélgetésre a hercegi pár magával vitte a júliusban második életévét betöltő kis György herceget is, a Jolie-Pitt házaspár gyermekei ellenben nem voltak jelen. Megjelent továbbá, hogy a hollywoodi álompár a májusban született Charlotte hercegnőnek egy – közelebbről meg nem nevezett – nagyon különleges ajándékkal kedveskedett. Szerinted mi lehetett az?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.