5 hónapos lett Shakira és Gerard Piqué kisebbik fia: Tündéri babafotó!

Forrás: Facebook/Shakira -
Barcelona CF Shakira Gerard Piqué
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, idén januárban megszületett a sztárpár második kisfia, Sasha. A büszke anyuka most egy igazán édes montázzsal köszöntötte gyermekét.

Szerencsénkre az énekesnő és focista párja nem rejtegetik gyönyörű csemetéiket a nyilvánosság elől. Legutóbb például Shakira öltöztette Barca mezbe a fiat, hogy a család együtt szurkolhasson Gerardnak a Nou Camp-ban. Így persze nem meglepő, hogy most is zabálnivaló képet kaptak Shakira követői a Facebook-on:

Az öthónapos Sasha. Forrás: Facebook/Shakira
Szinetár Dóránál és Makranczi Zalánnál bővül a család?http://www.life.hu/csalad/20150627-szinetar-doranal-es-makranczi-zalannal-bovul-a-csalad.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a színészpáros a hétvégén a legnagyobb titokban, szűk családi körben fogadott örök hűséget egymásnak. Talán azért volt ilyen titkos és sürgős a dolog, mert érkezik a baba?Család--Családi botrány! Kitagadta az édesapja Kate Hudsonthttp://www.life.hu/csalad/20150629-kate-hudson-megsertette-az-edesapjat-aki-kiborult.htmlA hollywoodi színésznő sosem tikolta, hogy nem ápol jó kapcsolatot vér szerinti apjával, most viszont úgy tűnik, túlságosan elvetette a sulykot.Család--Gyerekvállalás elé néz Cameron Diaz?http://www.life.hu/csalad/20150629-benji-madden-cameron-diaz-ferje-gyereket-akar.htmlA hollywoodi színésznő férje, Benji Madden, aki idén januárban elvette a szinglik királynőjét, gyereket szeretne.Család--Kanye West magát hibáztatja édesanyja haláláérthttp://www.life.hu/csalad/20150629-kanye-west-hibasnak-erzi-magat-edesanyja-halalaban.htmlAz énekes 2007-ben vesztette el az édesanyját, aki egy plasztikai műtét komplikációjába halt bele.CsaládAFPAnyaként magányosan - Amikor hirtelen felszívódnak a barátnőkhttp://www.life.hu/csalad/20150615-anyakent-tenyleg-le-kell-mondanunk-a-baratokrol.htmlNem számít, hogy hány éve ismeritek már egymást, mennyi mindent éltetek át együtt, vagy milyen mély a kapcsolatotok - a barátságotok igazi próbája a terhességed. CsaládThinkstockBobbi Kristina Brown közelgő halála miatt békült ki a családjahttp://www.life.hu/csalad/20150629-bobbi-kristina-brown-utolso-napjai-miatt-bekultek-ki-whitney-houston-es-bobby-brown-csaladjai.htmlA Brownok és a Houstonok is félretették régi sérelmeiket, és együtt virrasztanak Whitney Houston és Bobby Brown közös lányának kórházi ágya mellett.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.