Családi botrány! Kitagadta az édesapja Kate Hudsont

Forrás: AFP/Frederic J. Brown -
színésznő Kate Hudson család Hollywood
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hollywoodi színésznő sosem tikolta, hogy nem ápol jó kapcsolatot vér szerinti apjával, most viszont úgy tűnik, túlságosan elvetette a sulykot.

Bill Hudson nem tudott meghitt kapcsolatot kialakítani sem lányával, sem fiával, Oliverrel, aki szintén színészként dolgozik. Az ok pedig nem más, minthogy a férfi a gyerekek egyéves korában elhagyta akkori feleségét, Goldie Hawnt. Bill egy korábbi interjúban azt is elárulta, hogy miért: szerinte volt neje nyitott házasságot akart, amibe ő nem ment volna bele, ráadásul a színésznő manipulálta is őt.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Június 21-én ünnpeplik az Egyesült Államokban az apák napját, amelyről számos sztár is megemlékezett. Így tett Kate Hudson bátyja is, aki ezzel a képaláírással töltött fel egy gyermekkori fotót az Instagram oldalára: "Boldog elhagyott napot!" A gyönyörű színésznő rögtön reagált a bejegyzésre, és megosztott egy fotót, amelyen imádott mostohaapjukkal, Kurt Russell-lel láthatóak. A képek mellé megható sorokat írtak arról, mennyire szeretik őt.

Bill Hudson a történtekre igen sértetten reagált, és érzéseiről is nyilatkozott a Mail on Sundaynak.

"Arra szeretném megkérni őket, hogy ne használják többé a Hudson nevet. Nem részei többé már az életemnek. Oliver Instagram-posztja egy szándékos, kegyetlen támadás volt. Mostantól halott a számomra. Ahogy Kate is. Már most gyászolom őket, pedig még itt járnak közöttünk" - mondta a könnyeivel küszködve a férfi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.