Hoppá! Mila Kunis ikrekkel terhes?

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
Ashton Kutcher Mila Kunis terhes iker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezt állítja legalábbis a pár egy közeli barátja. Vajon hihetünk neki?

Mila Kunis és Ashton Kutcher első gyereke, Wyatt Isabelle 2014 szeptember 30-án született meg, most pedig állítólag újabb baba van úton, sőt nem is egy. Egy közeli barát szerint ikreket vár a sztárpár. „Mila mostanában állandóan fáradt, ráadásul mindig nagyon hamar megéhezik, és ha nem jut ételhez, hisztis lesz. Az alkoholivás elől is kibújuk mostanában.”

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Számunkra ez azért még nem túl meggyőző, az ráadásul nem is derült ki, hogy miből következtetett a forrás ikrekre. Mindenesetre drukkolunk az újabb babához, babákhoz!

Így szerezte meg Ashton Kutcher Mila Kunist

Ashton Kutcher megszerezte a világ egyik legszebb nőjét, Mila Kunist. Hogy csinálta? Elárulta, egyetlen dolog kellett hozzá. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Hatalmasat nőtt Nádai Anikó pocakjahttp://www.life.hu/csalad/20150702-nadai-anikonak-az-rtl-klub-terhes-sztarjanak-pocakja-hatalmasat-nott-es-szexi-ruhaban-pozolt.htmlAz RTL Klub sztárja testhez tapadó aranyruhában mutatta meg milyen egy szexi kismama.Család--Nem az számít honnan jöttél - Árvák voltak, világsztárok lettekhttp://www.life.hu/csalad/20150630-elarvult-es-orokbefogadott-hiressegek-tortenetei.htmlHollywoodi színészek, világhírű énekesek, sikeres üzletemberek és hírhedt politikusok – szinte az egész világon ismerik nevüket, milliók rajonganak értük, tömegek szidalmazzák őket, az életük nyitott könyv a rajongók számára. Vagyis, mondjuk inkább egy félig nyitott könyvnek: bár csillogó életük a szemünk előtt zajlik, azt, hogy honnan is jutottak el idáig, csak kevesen tudják.CsaládNorthfotoIlyen gyönyörű fotót még nem láttál Ördög Nóráék családjáról - Egyetlen képen ötenhttp://www.life.hu/csalad/20150701-nanasi-pal-fotost-ismet-megihlette-csaladja-es-lenyugozo-csaladi-portret-keszitett.htmlA fotós újabb lenyűgöző családi portréval állt elő, amin látszik, milyen harmóniában élnek Ördög Nórával, két csemetéjükkel és Pityuval.Család--Vége! Ben Affleck és Jennifer Garner elválnak!http://www.life.hu/csalad/20150701-ben-affleck-szinesz-es-jennifer-garner-szineszno-elvalnak.htmlÚjabb Hollywoodi sztárpár csatlakozik az elvált hírességek táborához Jennifer Gardner és Ben Affleck személyében. A válást 10. házassági évfordulójuk után egy nappal jelentették be.Család--Hivatalos: második gyermekét várja Evangeline Lillyhttp://www.life.hu/csalad/20150630-evangeline-lilly-terhes-es-masodik-gyermeket-varja.htmlA Lost színésznője maga jelentette a nagy hírt: egy filmpremieren mutatta meg hatalmas pocakját.Család--5 hónapos lett Shakira és Gerard Piqué kisebbik fia: Tündéri babafotó!http://www.life.hu/csalad/20150629-5-honapos-lett-shakira-es-gerard-pique-kisebbik-fia-sasha.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, idén januárban megszületett a sztárpár második kisfia, Sasha. A büszke anyuka most egy igazán édes montázzsal köszöntötte gyermekét.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.