Hatalmasat nőtt Nádai Anikó pocakja

Forrás: Facebook/Nádai Anikó -
terhesség szexi Got Talent ruha Nádai Anikó Schiwert-Takács László RTL Klub kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub sztárja testhez tapadó aranyruhában mutatta meg milyen egy szexi kismama.

Nádai Anikónak még 6 hét van a szülésig, de már hatalmas a pocakja, viszont a kismamán ezen kívül nem látszik, hogy hízott volna, a karja és lába szép vékony maradt és csak arca kikerekedett ki. Anikó pár hete az RTL Klubban töltött utolsó munkanapján, a Hungary's Got Talent válogatóján beszélgetett a Life.hu újságírójával.

Forrás: Facebook/Nádai Anikó

Nagyon szerettem a Got Talentben dolgozni, élveztem a munka minden pillanatát, de most már más feladatok várnak rám és pár hónapig nélkülöznie kell a csatornának. A terhességemet jól viselem, remekül érzem magam és csak picit izgulok a szülés miatt" – magyarázta Anikót, akitől főnöke Schiwert-Takács László, a Hungary's Got Talent kreatív felelős szerkesztője vette át a szót és elmondta, hogy a kismama remek munkát végzett casting folyamatok során és tárt karokkal várják vissza, ha majd újra munkába áll.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.