Meglepő kijelentést tett Vastag Csaba: "Családot alapítok!"

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
X-Faktor Vastag Csaba gyerekvállalás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő vallomást tett Vastag Csaba, aki nők százainak szívét dobogtatja meg. Az X-Faktor első szériájának győztese ugyanis arról beszélt: gyereket szeretne. 

"Manapság már nem divat a korai gyerekvállalás, én azonban már elkezdtem érezni az idő szorítását; úgy is mondhatjuk, hogy ketyeg a biológiai órám. Éppen ezért édesapám példáját követve elhatároztam, hogy két éven belül családot alapítok!" - nyilatkozta a hot! magazinnak az énekes.

Forrás: Facebook/Vastag Csaba

Az X-Faktor első szériájának győztese pedig azt is el tudja képzelni, hogy a "Nagy Ő" - t éppen egy koncertjén találja meg. Vastag Csabánál ugyanis a rajongóknak is van esélyük. "Azt kell mondjam: egész életemben szerelmes voltam (...) Mostanában például a koncertek első sorában álló lányokba! Vallom, hogy az igazival találkozni nem helyhez kötött dolog, bárhol megtörténhet" - fejtette ki Vastag Csaba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.