Halála után gyermeke született Zámbó Jimmynek?

Forrás: MTI/Földi Imre -
Zámbó Jimmy titok gyermek énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes egyik régi zenésztársa szerint Jimmy a spermájával teli fiolákat rejtett el a saját pincéjében, mert félt a terméketlenségtől.

A nevét elhallgató informátor elmondása alapján egy próbákra használt pince hűtőszekrényében rejtette el az énekes a spermájával teli fiolákat, amiről barátja 14 évig hallgatott - írja a Story magazin. Az állítólagos üvegcsék azonban egyszer váratlanul eltűntek, és csak egy cetli maradt a helyükön ezzel a szöveggel: "A Király gyerekeinek meg kell születniük!"

Forrás: MTI/Földi Imre

Hulé Éva korábban azt állította, hogy az énekes a halála előtt már régen nem volt boldog a feleségével, és ott akarta hagyni őt egy fiatalabb nőért. Jimmy állítólag számolt azzal, hogy az életvitele miatt nem tud majd gyermeket nemzeni, ezért folyamodott ehhez a dologhoz. Éva utolsó levele szerint a nő rögtön cselekedett, és ő vette el a mélyhűtő tartalmát, majd SMS-ben közölte vele: "Győztem".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.