Katalin hercegné retteg, hogy miatta derülnek ki a királyi család titkai

Forrás: AFP/Kirsty Wigglesworth -
telefonbeszélgetés Erzsébet királynő felvétel brit királyi család hackelés Katalin hercegné Vilmos herceg nyilvánosság Titkok bíróság Sarolta hercegnő rettegés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin és Vilmos telefonját 2005 és 2006 között hackelte meg a News of the World lap, melynek főszerkesztőjét a napokban állították bíróság elé az ügy miatt, a hercegné azonban egyre jobban aggódik, hogy nyilvánosság elé kerülnek a felvételek.

Életük legboldogabb időszakát élhetné Katalin hercegné és Vilmos herceg a kis Sarolta hercegnő érkezése miatt, ám Cambridge hercegi párját nem hagyja nyugodni a gondolat, hogy bármikor nyilvánosság elé kerülhetnek privát telefonbeszélgetéseik - legalábbis az OK magazin egyik forrása szerint.

Forrás: AFP/Kirsty Wigglesworth
Titokzatos multimilliomos támogatja Katalint és Vilmost?http://www.life.hu/csalad/20150626-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-multimilliomos-tamogatoja-karoly-herceg.htmlDrága dizájnerdarabok, világkörüli utak, lakásfelújítás és a többi - de vajon honnan futja minderre Katalin hercegnének és Vilmosnak abból a bevételből, amelyet nemrég maga a Clarence House adott közre?Család--David Beckham lesz Sarolta hercegnő (egyik) keresztapukája?http://www.life.hu/csalad/20150702-sarolta-hercegno-egyik-keresztapukaja-david-beckham-lesz.htmlBátyjához, György herceghez hasonlóan több lehetséges jelölt is akadt már a kis Sarolta hercegnő keresztszülői pozíciójára, egyesek szerint pedig az egykori sztárfocista is köztük van.Család--Kiderült végre! Ezért ilyen vékony a szülés után Katalinhttp://www.life.hu/csalad/20150626-ezert-ilyen-vekony-a-szules-utan-katalin.htmlKatalinnal kapcsolatban sok pletyka felröppen közvetlenül a szülése után is. A legerősebb köztük talán az volt, hogy nem is ő szülte meg a kis Saroltát... Most újabb elmélet született arról, miként nyerte vissza máris csodás alakját... Család--Harry herceg nem lesz ott Sarolta hercegnő keresztelőjénhttp://www.life.hu/csalad/20150630-harry-herceg-nem-tud-ott-lenni-sarolta-hercegno-keresztelojen.htmlVilmos herceg öccsét Afrikába szólítja királyi kötelessége, ezért nem tud ott lenni unokahúga, Sarolta vasárnapi keresztelőjén.Család--Ki ül a trónra? Károly vagy Vilmos?http://www.life.hu/csalad/20150412-vajon-atadja-vilmosnak-a-tront-erzsebet-kiralyno-vagy-hivatalosan-karoly-lesz-a-kiralyno-utodja.htmlCsaknem egyenlő arányban megosztott a brit közvélemény abban a kérdésben, hogy II. Erzsébet királynőt elsőszülött fia, Károly trónörökös, vagy Károly idősebb fia, Vilmos herceg kövesse-e majd trónon.CsaládAFPHivatalos: második gyermekét várja Evangeline Lillyhttp://www.life.hu/csalad/20150630-evangeline-lilly-terhes-es-masodik-gyermeket-varja.htmlA Lost színésznője maga jelentette a nagy hírt: egy filmpremieren mutatta meg hatalmas pocakját.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.