Eltűnik a képernyőről a várandós Tatár Csilla

terhesség műsorvezető Tatár Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, első gyermekét hordja a szíve alatt a bájos műsorvezető. Most pedig az is kiderült, mikor láthatjuk utoljára a képernyőn a boldog és gyönyörű kismamát.

"A szokásos nyári szabadságomat töltöm, két és fél hétig biztosan itthon vagyok, aztán majd meglátjuk, mi lesz. Az utóbbi időszakban nagyobb volt a hajtás, a szépségkirálynő-választás is egy kicsit megterhelőbb feladat volt, így szerettem volna mindenképpen pihenni egy nagyot" - árulta el az MTVA műsorvezetőnője a Blikknek.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Való igaz, hogy a Petőfi Tv Én vagyok itt! című műsorában már nem láthatnak a nézők a továbbiakban. Nagyon szerettem csinálni, de be kell látni, hogy pocakkal már nem ideális. Az egy esti, élő adás, bulikról, élő koncertekkel, az A38 Hajóról, ahol zaj van, és tömeg. Mivel a pici ilyenkor már hall, nem szerettem volna kitenni annak a hangzavarnak és hangos zenének, ami ott van" - vallotta be Csilla, aki azonban tervei szerint addig mindenképpen dolgozik majd, amíg a baba engedi.

"Nincs meghatározva, hogy én eddig vagy addig dolgozom, azt tervezem, hogy amíg a pici hagyja, addig vállalom a feladatokat" - nevetett Csilla, aki azt is elárulta, hogy mivel már elég nagy a baba, és így fáradékonyabb is volt, ezért a csatorna már csökkentette a terhelését. Éppen ezért is született meg a döntés, hogy a Petőfi Tv műsorában már nem szerepel - erősítette meg a csatorna a lap értesüléseit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.