Victoria Beckham:„Nem szeretném, ha popsztár lenne a lányomból”

boldogság fashion week David Beckham popsztár Harper Beckham Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori Spice Girl a Vogue magazinnak fejtette ki: nem igazán örülne, ha lánya bejelentené, hogy popsztár akar lenni.

Azt azonban nem bánná, ha a divattervezői pályán követné kislánya, Harper, akinek kedvéért David Beckham különleges tetoválást varratott. A hároméves celebcsemete egyébként – Kim Kardashian lányához hasonlóan – imádja a cipőket és anyukája sminkkészletét.

Forrás: Instagram/ Victoria Beckham

Nem nagyon csodálkoznánk, ha a kis Harper tényleg a divatvilágban kötne ki, hiszen apukája, ráadásul két testvére, Brooklyn és Romeo is részt vettek már divatkampányban. Victoria Beckham azonban ehhez sem ragaszkodik túlságosan, ő csak boldognak szeretné látni a gyerekeket: „Az is lehet, hogy senki példáját nem akarja majd követni a családból. Anyaként számomra az a legfontosabb, hogy boldognak lássam a gyerekeimet, bármit is csináljanak” – mondta.

Victoria Beckham kislánya márkás ruháival jótékonykodik

A divattervező egykori Spice Girl 25 összeállítást gyűjtött össze kislánya gardróbjából, a "Divat életeket menthet" elnevezésű árverésre. Természetesen nem akármilyen márkás darabokról van szó. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.