Szexi apuka, édes kisbaba, őszinte mosoly – Íme, a félkarú Bethany Hamilton családi fotója

Forrás: Instagram/bethanyhamilton -
család baleset cápatámadás Bethany Hamilton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, nemrég életet adott kisfiának a tinédzserként cápatámadást szenvedett Bethany Hamilton. A félkarú nő, aki kitartásával millióknak ad erőt, most ismét gyönyörű családi képet tett közzé.

Instagram-oldalán osztotta meg ezt a fotót Bethany, amely mellé azt írta, hogy a szülői feladat valójában gyerekjáték:

Forrás: Instagram/bethanyhamilton

Ki ő?

Bethany Hamilton, aki a szörfözés megszállottja, 13 évesen vesztette el a karját, amikor megtámadta egy négyméteres tigriscápa. Néhány héttel később azonban újra a szörfdeszkán állt, ma pedig már boldog anyuka.

Június 1-jén látott napvilágot Tobias, Bethany és Adam Hamilton kisfia. A Tobias név jelentése: "Isten jósága".

A fürdőszoba kövén hagyta meghalni, majd elásta a kisbabáját egy anyahttp://www.life.hu/csalad/20150704-a-furdoszoba-koven-hagyta-meghalni-majd-elasta-a-kisbabajat-egy-anya.htmlÖt év fegyházra ítélte a Budapest Környéki Törvényszék pénteken azt a nőt, aki megszülte, majd hagyta meghalni újszülöttjét 2013 telén Inárcson. Az ítélet nem jogerős, az ügyész súlyosításért, a vádlott és védője enyhítésért, illetve felmentésért fellebbezett.CsaládThinkstockBerki Natasa Zselyke nem bírja abbahagyni a cukiskodásthttp://www.life.hu/csalad/20150704-berki-natasa-zselyke-nem-birja-abbahagyni-a-cukiskodast.htmlNem lehet elégszer megírni és megmutatni, mennyire édes valójában Berki Krisztián és Hódi Pamela gyermeke, Natasa Zselyke. Most ismét tündéri képet osztott meg róla a papája.Család--Victoria Beckham:„Nem szeretném, ha popsztár lenne a lányomból”http://www.life.hu/csalad/20150703-victoria-beckham-nem-szeretne-ha-lanya-harper-popsztar-lenne.htmlAz egykori Spice Girl a Vogue magazinnak fejtette ki: nem igazán örülne, ha lánya bejelentené, hogy popsztár akar lenni.Család--Te is butának tartod a saját gyereked?http://www.life.hu/csalad/20150702-a-szulok-velemenye-formalja-a-gyerekeket.htmlMásodik gyerekként születtem, nővérem három évvel idősebb nálam. Gyerekkorunkban mindig ő volt az "okos", én voltam a "szorgalmas". Sosem értettem igazán, szüleim mi alapján skatulyáztak be bennünket a két kategóriába, és hogy miért lettem pont én a "kevésbé eszes, de azért igyekvő" gyerek a családban, miközben mindketten hasonló jegyekkel, eredményekkel végeztük el mind az általános, mind a középiskolát.CsaládThinkstockVészhelyzet a Jön a baba forgatása közbenhttp://www.life.hu/csalad/20150703-jon-a-baba-hadas-krisztaval-veszhelyzet-a-jon-a-baba-forgatasa-kozben.htmlCsupa móka, kacagás, babagőgicsélés, fátyolos tekintetek, elmélyülten vajúdó nők - én a Jön a baba Hadas Krisztával című sorozat forgatása előtt ilyennek képzeltem el a munkánkat. Aztán néha belecsöppentünk a "Vészhelyzet" című film forgatásába.CsaládOrigoGyilkos édesanyák - Asszonyok, akik saját gyermekük ellen fordultak (+18)http://www.life.hu/csalad/20150701-gyilkos-anyak-akik-sajat-gyermekeiket-oltek-meg.htmlAnyának lenni különleges, semmi máshoz nem hasonlítható érzés - az anyaságot sokan a nők legszentebb feladataként szokták aposztrofálni. Ezért is olyan nagyon megdöbbentők és érthetetlenek azok a gyilkosságok, amiket édesanyák követnek el saját gyermekük ellen.CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.