Berki Natasa Zselyke nem bírja abbahagyni a cukiskodást

Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lehet elégszer megírni és megmutatni, mennyire édes valójában Berki Krisztián és Hódi Pamela gyermeke, Natasa Zselyke. Most ismét tündéri képet osztott meg róla a papája.

Berki Krisztián nyilvános Instagram-oldalán találtuk ezt a képet, amin újfent gyönyörű kislányával látható:

Forrás: Instagram/berkikrisztián

"Apa Nagyon Sok dolgom volt ma .... Egész nap mentem, Hogy kipróbálhassam AZ ÖSSZES csúszdát. Nem is tudtam, Hogy EZ ennyire fárasztó" - kommentálta a cuki fényképet Berki.

Pazar ajándékkal lepte meg Berki Krisztián kislányáthttp://www.life.hu/sztarok/20150703-berki-krisztian-a-tv2-musorvezetoje-pazar-ajandekkal-lepte-meg-kislanyat-natasa-zselyket.htmlA kis Natasa Zselyke nem mindennapi meglepetésnek örülhetett, hiszen édesapja ismét kitett magáért.TV + Sztárok--Berki Krisztián meghitt fotón pózolt Pamelával – Most akkor együtt vannak?http://www.life.hu/csalad/20150703-berki-krisztian-a-tv2-musorvezetoje-meghitt-foton-pozolt-elozo-kedvesevel-pamelava.htmlBár az egykori pár álltja, már csak kislányuk köti össze őket, a Berki Krisztián által legutóbb posztolt családi kép másról tanúskodik.Család--Hatalmasat villantott Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/trend/20150701-berki-krisztian-a-tv2-musorvezetoje-kulonleges-tetovalast-villantott.htmlKülönleges tetoválást véltünk felfedezni a macsó bokáján, aki eddig jól rejtegette az apró jelet.Trend--Berki: "Aki még nem baltázta el soha, az, ha rám hallgat, ne is tegye"http://www.life.hu/sztarok/20150701-berki-krisztiant-a-tv2-musorvezetojet-kulonleges-helyen-koszontotte-fel-csaladja-szuletesnapja.htmlA magyar macsót különleges helyen köszöntötte fel a családja születésnapja alkalmából, ő pedig egy nagyon pozitív poszttal emlékezett meg a nagy napról.TV + Sztárok--Folytatódik az adok-kapok: Berki Krisztián is beszedi Sarka Kata tablettáit!http://www.life.hu/sztarok/20150701-berki-krisztian-beszedi-sarka-kata-fiatalito-tablettait.htmlA műsorvezető, aki durván beszólt a fiatalító tablettákat tesztelő Sarka Katának, újabb levelet intézett a Life.hu sztárszerzőjének.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huBerki Krisztián: "Szerelmes vagyok"http://www.life.hu/intim/20150629-berki-krisztian-azt-mondta-szerelmes.htmlÖrökké tartó szerelméről beszélt Berki Krisztián. Nagyon titokzatos volt...Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.