Kozsó: "Gyakran elérzékenyülök, ha meghallok egy számot, amit én írtam"

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub -
műtét interjú vallomás Kozsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kozsónak műtétje után ismét meg kellett tanulnia járni, beszélni. Legutóbbi, a Blikknek adott interjújában elárulta: most sokkal bondoldogabb, mint karrierje csúcsán.

"Boldogabb vagyok. Mondom ezt mindazok ellenére, hogy milyen ellenszélben harcolok a megbecsülésemért. Az sem titok, mostanában gyakrabban elérzékenyülök. Naponta többször kicsordulnak a könnyeim, de minden egyes cseppje erőt ad a folytatáshoz. Gyógytornára járok, pszichológussal beszélgetek vagy egész egyszerűen csak ránézek a szerelmemre. Ilyenkor nem tudok elégszer hálát adni az égnek, hogy kitartott mellettem. Gyakran elérzékenyülök olyankor is, ha meghallok egy számot, amit én írtam." - nyilatkozta az énekes, zeneszerző.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Arra a kérdésre, hogy újrakezdené-e az életét, Kozsó a következőket mondta: "Egy dolgot változtatnék: sokkal többet pihennék. Éjjel-nappal rohantam, és mindig jött egy pont, amikor azt mondtam, itt a vég. Láthatjuk, mi mindenen mentem keresztül. És amit biztosan másképp csinálnék még, az a szerelem. Évtizedeken át jártuk az országot. Ma egy kapcsolat itt, holnap egy másik ott. Az új életembe ez már nem férne bele. A betegségeim és Keira tanított meg erre."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.