Gombos Edina kisfia felrobbantotta a cukiságmérőt

Forrás: Facebook/Aktív -
fotó édes komment Gombos Edina cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető nagyon édes fotókat posztolt 3 hónapos kisfiáról és férjéről – és közben még abba is beavatta rajongóit, hogy hamarosan együtt megy nyaralni a család.

Gombos Edina második gyermeke, Matteo március végén született meg. Azóta rengeteg cuki fotót posztolt róla a híresség. Egyik kedvencünk az volt, amikor közösen fotózta kislányát és kisfiát, akik tündériek együtt.

Most a műsorvezető férje pózolt a picivel. „Én nem csak a hőségtől kezdek olvadozni, teljesen levesz a lábamról ez a két huncut pasi, amikor így látom őket...” – kommentelte Gombos Edina.

Forrás: Facebook/ Gombos Edina

Egy másik fotón egy boltban vásárolgattak együtt, kengurut próbálgattak Matteoval. „Készülünk az első hosszabb repülőútra a picurkával. Mati papája ismerkedik a kenguruval. Nagyon jól áll neki a hordozó, és persze a gyerek is!” – írta a fotó mellé. Vajon hova készül a család?

Forrás: Facebook/ Gombos Edina
Victoria Beckham:„Nem szeretném, ha popsztár lenne a lányomból”http://www.life.hu/csalad/20150703-victoria-beckham-nem-szeretne-ha-lanya-harper-popsztar-lenne.htmlAz egykori Spice Girl a Vogue magazinnak fejtette ki: nem igazán örülne, ha lánya bejelentené, hogy popsztár akar lenni.Család--Így öleli egymást Nádai Anikó és pocakjának legnagyobb rajongója - intim fotóhttp://www.life.hu/csalad/20150705-nadai-aniko-hatalmas-pocakja-es-legnagyobb-rajongoja-muzli-a-mentett-kutya-intim-foto.htmlTündéri fotót posztolt az éppen terhes Nádai Anikó magáról és kedvencéről, Müzliről.CsaládOrigoÍme, az első képek Charlotte hercegnő keresztelőjérőlhttp://www.life.hu/csalad/20150705-ime-az-elso-kepek-charlotte-hercegno-keresztelojerol.htmlKatalin hercegnő és Vilmos herceg második gyermekének keresztelőjére július 5-én, vasárnap került sor. A kéthónapos Charlotte hercegnő keresztszüleit is most jelentették be, akiknek egyik tagját sem a királyi családból választották.Család--Házassági évfordulót ünnepel a Beckham család: egy képen az egész famíliahttp://www.life.hu/csalad/20150704-david-beckham-victoria-brooklyn-romeo-cruz-es-harper-beckham-evfordulot-unnepel.htmlVictoria Beckham Facebook-oldalán tette közzé, hogy a csodaszép család ma évfordulót ünnepel. És persze kitette ezt a képet, amin egyszerre az egész Beckham család rajta van. Álomszépek.Család--Berki Natasa Zselyke nem bírja abbahagyni a cukiskodásthttp://www.life.hu/csalad/20150704-berki-natasa-zselyke-nem-birja-abbahagyni-a-cukiskodast.htmlNem lehet elégszer megírni és megmutatni, mennyire édes valójában Berki Krisztián és Hódi Pamela gyermeke, Natasa Zselyke. Most ismét tündéri képet osztott meg róla a papája.Család--Újabb sztárbaba érkezik! Josh Hartnett barátnője terhes!http://www.life.hu/csalad/20150703-josh-hartnett-szinesz-es-baratnoje-tamsin-egerton-elso-babajukat-varjak.htmlMár meg is erősítették a hírt: a színész és barátnője, Tamsin Egerton első babáját várja.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.