Ilyen, amikor a Bulibáró megpihen - Fesztiválozás után lazulgat Kis Grófo

Forrás: Facebook/ Kis Grofó -
Kis Grófo pihenés strand Kis grofó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kis Grófo kisfiával csobbant egyet a vízbe a rekkenő hőségben. 

A VOLT Fesztiválon emberek százait megtáncoltató bulibáró, Kis Grófo strandolni ment a kánikulában. Kisfiával csobbantak egyet, és verőfényes napot kívántak a rajongóknak.

Ha még nem hallottad volna a nyár slágerét, a Bulibárót, most megteheted!

Forrás: Facebook/ Kis Grofó

Roberto konyhája: Jéghideg gazpacho búzacsírávalhttp://www.life.hu/csalad/20150706-roberto-konyhaja-gazpacho-buzacsiraval.htmlDögmeleg van! Ki kíván ilyenkor bármilyen ételt is? Ha minden lehetséges ’’fitnesszkaját’’ számba vettünk és a pörköltre se fáj a fogunk, na, akkor jöhet a jéghidegre hűtött gazpacho!Család--Gombos Edina kisfia felrobbantotta a cukiságmérőthttp://www.life.hu/csalad/20150706-gombos-edina-kisfia-nagyon-edes-apukajaval.htmlA műsorvezető nagyon édes fotókat posztolt 3 hónapos kisfiáról és férjéről – és közben még abba is beavatta rajongóit, hogy hamarosan együtt megy nyaralni a család.Család--Mila Kunis és Ashton Kutcher tényleg összeházasodtakhttp://www.life.hu/csalad/20150706-mila-kunis-szineszno-es-ashton-kutcher-szinesz-valoban-osszehazasodtak.htmlHétvégén, titkos ceremónián kötötte össze hivatalosan is az életét a sztárpár.Család--Nincs tejed? A hiba a génjeidben van!http://www.life.hu/csalad/20150702-a-genjeibe-van-irva-ha-valaki-keptelen-szoptatni.htmlEgy újszülött táplálásának legjobb módja kétségkívül a szoptatás - az anyatej biztosítja leginkább a baba szervezete számára a fejlődéshez szükséges tápanyagokat. Érthető módon az édesanyákat általában a kizárólag anyatejjel történő táplálásra ösztönzik, így aki valamilyen oknál fogva nem képes rá, mert nincsen teje, azt érezheti, nőiessége és anyai képességei szenvedtek csorbát. Ez a látásmód azonban nem helyes - most már tudományosan is bebizonyították!CsaládThinkstockTévében nézi majd a királyi család Sarolta hercegnő keresztelőjét?http://www.life.hu/csalad/20150705-sarolta-hercegno-keresztelojet-a-teven-keresztul-nezi-meg-a-brit-kiralyi-csalad-masnap.htmlAki nem keresztszülő, közeli családtag vagy barát, azt nem hívták meg Katalin és Vilmos második gyermekének keresztelőjére.CsaládAFPFelrobbant a cukiságbomba – Így eszi a lángost Berki Natasa Zselykehttp://www.life.hu/csalad/20150704-berki-natasa-zselyke-felrobbantott-egy-cikisagbombat-igy-eszi-a-langost-berki-krisztiannal.htmlHódi Pamela és Berki Krisztián kislánya, aki szinte képtelen abbahagyni a cukiskodást, most Hajdúszoboszlón hűsöl a papájával. A büszke apuka pedig a gyermek minden pillanatát megörökíti.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.