43 évesen, terhesen tér vissza a sorozatba a Barátok közt sztárja

Forrás: RTLKLUB -
terhesség Barátok közt Huszárik Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas pocakkal tér vissza a Mátyás király térre a 43 esztendős Huszárik Kata. Nem titok ugyanis, hogy az általa alakított Kertész Mónika kisbabát vár, ráadásul egy olyan férfi gyerekét hordja a szíve alatt, aki házasságban él egy másik nővel. 

Mónika ennek ellenére a kezdetektől kitart amellett, hogy ha kell, egyedül is felneveli babáját, aki hamarosan világra jön. De persze, ahogy azt már a Barátok közttől megszokhattuk, egy kis csavar mindig közbejöhet – és jön is – Mónika életé­ben.

Huszárik Katát először novemberben láthatták a képernyőn a nézők, aki többször szerepelt már filmekben, de a Barátok közt az első sorozat, amiben kipróbálhatta magát. "Mónika nincs könnyű helyzetben, és sajnos sokszor a környezete nem is segít neki könnyebbé tenni" - kezdte a Blikk-nek Huszárik Kata, aki mivel ő maga is édesanya, pontosan tudja, milyen érzés kismamának lenni.

Forrás: RTLKLUB

"Ez valójában egy csodálatos állapot, de mivel a Mónika és gyerekének apja közti kapcsolat folyamatosan hullámzik, hiszen egyik pillanatban közösen tervezik a jövőt, a másikban pedig úgy néz ki, hogy Mónika egyedülálló anya marad, eléggé keservessé teszi a babavárás örömeit is. Arról nem is beszélve, hogy Mónika egy befolyásos emberbe szeretett bele, ami szintén nehezíti a kapcsolatukat."

Szex, drogok és rock'n'roll - Fesztivál útikalauz aggódó szülőknekhttp://www.life.hu/csalad/20150706-nyari-fesztival-utikalauz-szuloknek.htmlNyári szünet, hétvégi bulik, fesztiválok. Mit tehet egy féltő anyuka, aki idén engedi el először duhajkodni tinédzser gyerekét? Szakértőnk segítségével összeállítottuk a Life.hu fesztivál útikalauzát kifejezetten aggódó szülőknek.CsaládThinkstockMivel játsszon a gyerek?http://www.life.hu/csalad/20150706-milyen-jatekokkal-jatsszon-a-gyerek-1.htmlAnnyi féle játék létezik már a piacon, hogy a Toy Story szereplői is csak csodálkoznának. De mégis miket válasszunk, hogy fejlődjön is játszás közben?CsaládThinkstockBerki Krisztián és kislánya úsznak a boldogságbanhttp://www.life.hu/csalad/20150707-berki-krisztian-es-kislanya-usznak-a-boldogsagban.htmlAhogy arról a Life.hu a hétvége során beszámolt, Hajdúszoboszlón pihent a papájával Berki Natasa Zselyke. A sztárcsemete a nyaralás alatt többször is kiakasztotta a cukiságmérőt, és így tesz most is.Család--Gyászol az X-Factor mentorahttp://www.life.hu/csalad/20150706-simon-cowell-edesanyja-julie-cowell-meghalt.htmlÉdesanyját gyászolja az X-Factor mentora, Simon Cowell. Család--Micsoda felelőtlen szülők - Másfél hónapos gyereket hagytak egy felforrósodott autóban Óbudánhttp://www.life.hu/csalad/20150706-masfel-honapos-gyereket-hagytak-egy-felforrosodott-autoban-obudan.htmlA szülők és nagyobbik gyerekük egy óbudai bevásárlóközpontban vásároltak, a kisebbik gyereket pedig a kocsiban hagyták. Család--A nap képe: így vigyázott kishúgára, Saroltára György herceghttp://www.life.hu/csalad/20150706-gyorgy-herceg-vigyazott-hugara-charlotte-hercegnore-a-keresztelojen.htmlHiába, egy gondos és felelősségteljes bátyus figyelme soha nem lankadhat - még a kis Sarolta hercegnő nagy napján sem!Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.