Tovább fokozódnak a babavárás izgalmai Nádai Anikóéknál

terhesség Nádai Anikó babakocsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hivatalosan már csak öt hét van hátra, és megszületik Nádai Anikó kisfia. Az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárja már nagyon készül. 

Anikó lázasan készülődik az anyaságra: kiskutyájával ismerteti össze az új jövevényt, festi a babaszobát, cuki, kék babaruhákat vásárolnak szerelmével.

Már egy menő babakocsi is várja a kisfiukat. Anikóék ugyanis sportos, fiús, barna-fekete járgányt vásároltak a hamarosan érkező babának.

Hát ezt is megéltük! Életünk első babakocsija! - írta a fotóhoz a gyönyörű, boldog kismama.

Forrás: Facebook/ Nádai Anikó

Szex, drogok és rock'n'roll - Fesztivál útikalauz aggódó szülőknekhttp://www.life.hu/csalad/20150706-nyari-fesztival-utikalauz-szuloknek.htmlNyári szünet, hétvégi bulik, fesztiválok. Mit tehet egy féltő anyuka, aki idén engedi el először duhajkodni tinédzser gyerekét? Szakértőnk segítségével összeállítottuk a Life.hu fesztivál útikalauzát kifejezetten aggódó szülőknek.CsaládThinkstockMivel játsszon a gyerek?http://www.life.hu/csalad/20150706-milyen-jatekokkal-jatsszon-a-gyerek-1.htmlAnnyi féle játék létezik már a piacon, hogy a Toy Story szereplői is csak csodálkoznának. De mégis miket válasszunk, hogy fejlődjön is játszás közben?CsaládThinkstockCsajos napot tartottak a Gáspár lányokhttp://www.life.hu/csalad/20150707-gaspar-evelin-es-gaspar-virag-csajos-napot-tartottak.htmlGáspár Evelin és húga, Virág szuper csajos napot tartott. CsaládOrigoA nap képe: így vigyázott kishúgára, Saroltára György herceghttp://www.life.hu/csalad/20150706-gyorgy-herceg-vigyazott-hugara-charlotte-hercegnore-a-keresztelojen.htmlHiába, egy gondos és felelősségteljes bátyus figyelme soha nem lankadhat - még a kis Sarolta hercegnő nagy napján sem!Család--Csak hízik, és hízik - Várandósságod 31. hetének történéseihttp://www.life.hu/csalad/20150703-ez-tortenik-a-babaval-es-a-mamaval-a-terhesseg-31-heteben.htmlA 31. hétbe léptél - egy év, és kisbabád már egy 43 hetes vasgyúró lesz!CsaládThinkstockÍme, az első képek Charlotte hercegnő keresztelőjérőlhttp://www.life.hu/csalad/20150705-ime-az-elso-kepek-charlotte-hercegno-keresztelojerol.htmlKatalin hercegnő és Vilmos herceg második gyermekének keresztelőjére július 5-én, vasárnap került sor. A kéthónapos Charlotte hercegnő keresztszüleit is most jelentették be, akiknek egyik tagját sem a királyi családból választották.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.