Tragédia! Meghalt Nick Cave 15 éves fia

Forrás: Facebook/Nick Cave -
Arthur Cave halál baleset Nick Cave
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű zenész, Nick Cave 15 éves fia, Arthur egy balesetben vesztette életét. 18 métert zuhant egy szikláról.

A tinédzserfiút a brightoni Ovingdean Gapnél, a tengerparton találták meg kedden este hat órakor. Egy 18 méter magas szikláról zuhant a tengerpartra. Rendőrségi források szerint Arthur Cave halála baleset volt, nem öngyilkosság, de egyelőre nem tudni, hogyan zuhanhatott le.

Arra járó emberek találtak rá a földön fekvő fiúra. Próbáltak rajta segíteni a helyszínen, majd kórházba szállíttatták mentőhelikopterrel, de a fiatal fiú belehalt sérüléseibe.

A Daily Mailen láthatók fényképek a helyről, ahol a tragikus baleset történt. A sziklafalat egyébként kifejezetten veszélyesnek tartják. Az ott kiránduló csoportokat minden alkalommal figyelmeztetik, hogy ne menjenek ki a peremre, mert könnyen leomlik, és a lezuhanás veszélye nagy.

Nick Cave a fiával, Arthur Cave-vel Forrás: Facebook/Nick Cave

Az ausztrál énekes megerősítette Arthur halálának hírét, a család – köztük Arthur ikertestvére – arra kér mindenkit, hagyják őket nyugodtan gyászolni.

A vér kötelez - A leghírhedtebb gyilkos családok a 20. században (+18)http://www.life.hu/csalad/20150714-gyilkos-csaladok-akik-egyutt-bunoztek-a-90es-evekben.htmlKorábbi cikkünkben már bemutattunk három igen híres gyilkos famíliát az 1800-as évek környékéről, a sort pedig most folytatjuk: jöjjenek a 20. század legkegyetlenebb családi bűnbandái.CsaládBálnaforma és szörnyű szagok: Amikor a szex rosszabb a halálnálhttp://www.life.hu/csalad/20150714-szex-a-terhesseg-alatt-vagyis-amikor-a-szex-rosszabb-a-halalnal.htmlBabavárás szex nélkül? Ugyan! című cikkünkben csorokba szedtük azokat a pozitúrákat, melyek a legkellemesebbek akkor, ha az ember lánya már óriásira nőtt. Hogy miért tettük mindezt? Nos, azért, mert, mint ismeretes, terhesen sincs okod a félelemre, mivel a várandósság alatti szexuális élet nem csupán biztonságos, de azt is megtapasztalhatod, hogy áldott állapotban a libidód magasabban szárnyal, mint valaha.CsaládThinkstockApa lesz a One Direction 23 éves sztárja: Gyereket vár az exbarátnőjehttp://www.life.hu/csalad/20150715-louis-tomlinson-a-one-direction-enekese-apa-lesz-gyereket-var-tole-exbaratnoje.htmlLouis Tomlinson májusban jött össze a stylistként ténykedő Briana Jungwirthel, akivel a hírek szerint már nem alkotnak egy párt. Ennek ellenére mindketten izgatottan várják közös bébijük érkezését.Család--Szoptatás közben vette el a biztonsági őr a nő gyerekéthttp://www.life.hu/csalad/20150714-szoptatas-kozben-vette-el-a-biztonsagi-or-a-no-gyereket.htmlEgy ruhaüzlet biztonsági őre rászólt a brit anyára, hogy hagyja abba gyereke szoptatását, majd lerántotta a csecsemőt a nő melléről, és azt mondta, ha vissza akarja kapni, kövesse. CsaládThinkstockSzoptatás közben vette el a biztonsági őr a nő gyerekéthttp://www.life.hu/csalad/20150714-szoptatas-kozben-vette-el-a-biztonsagi-or-a-no-gyereket.htmlEgy ruhaüzlet biztonsági őre rászólt a brit anyára, hogy hagyja abba gyereke szoptatását, majd lerántotta a csecsemőt a nő melléről, és azt mondta, ha vissza akarja kapni, kövesse. CsaládThinkstockDögös örökösnők és ravasz üzletasszonyok - Íme, a világ leggazdagabb hölgyeményeihttp://www.life.hu/csalad/20150713-a-top-5-leggazdagabb-asszony-a-vilagon.htmlHa gazdag nőkről van szó, az emberek általában milliomosfeleségekre vagy jómódba csöppent örökösnőkre asszociálnak. Ez részben igaz is - ahogy listánkon is láthatod -, sok asszony szerezte vagyonát előnyös házasság vagy jómódú családja révén, de akadnak üdítő kivételek is, olyanok, akik világhírű vállalatok irányításával nagyban hozzájárultak a családi vagyon gyarapodásához.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.