Majka minden vágya, hogy kislánya szülessen

TV2 családalapítás Ezek megőrültek! (vetélkedő) kislány Dundika Majka Till Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismét műsorvezetőként debütáló rapper, bevallotta reméli, hogy mire Az ezek megőrültek műsor véget ér párja második gyermeküket várja.

A rapper az Ezek megőrültek! új évadában Tilla oldalán vezeti majd a celebek idegeit borzoló műsort, melynek kapcsán elmondta magánéletében is változás állhat be az őrült show végére.

„Ezt a Jóisten dönti el. De bízom benne, hogy mire véget ér az Ezek megőrültek! addigra már a Hajnikában ott lesz az én drága édes kislányom" – mondta Majka, aki már sokszor bevallotta „dolgoznak" a második gyermeken.

Nádai Anikónak hatalmas a pocakjahttp://www.life.hu/csalad/20150715-nadai-anikonak-az-rtl-klub-sztarjanak-hatalmas-a-pocakja-es-terhessege-finisbe-ert.htmlA terhes sztár finish-ben van, hiszen minden percben elérkezhet a szülés pillanata, ő pedig felkészült, sőt azt is elárulta, hány kilóval gyarapodott a terhessége alatt.Család--Újra anyaként üzemelhet a dögös Hódi Pamela: édi babaposzt!http://www.life.hu/csalad/20150715-hodi-pamela-berki-krisztian-volt-kedvese-cuki-fotot-posztolt-kislanyarol-akit-vegre-visszakapott.htmlVégre visszakapta Berki Krisztiántól közös kislányukat Pamela, és persze egyből lefotózta a trendi szerelésben játszó csöppséget.Család--A mindig dögös Tápai Szabina megmutatta gyönyörű családját: Intim fotó! http://www.life.hu/csalad/20150714-tapai-szabina-kezilabdas-szivmelengeto-csalad-fotot-posztolt-ferjevel-kucsera-gabor-kajakossal.htmlKucsera Gábor felesége igazán meghitt családi képet osztott meg: összebújós fotón pózolt izmos férjével és cuki kisfiukkal. Látszik, milyen nagy köztük az összhang.Család--Radics Gigi évek óta családfenntartóhttp://www.life.hu/csalad/20150709-radics-gigi-enekesno-evek-ota-csaladfenntarto-es-kizarolag-a-karrirjere-koncentral.htmlA gyönyörű énekesnő karrierjének köszönhetően megteheti, hogy támogatja családját, akik mindent megtesznek azért, hogy csak az éneklésre tudjon koncentrálni.Család--Elképesztően megnőtt Judy kislánya - Videó: az édesanyja nyomdokaiba lépett, és dalra fakadthttp://www.life.hu/csalad/20150616-judy-a-groovehouse-egyuttes-enekesnojenek-kislanya-maja-edesanyja-nyomdokaiba-lepett-es-enekel.htmlA Groovehouse énekesnője közösség oldalán osztotta meg kislánya első, az énekléssel kapcsolatos szárnypróbálkozását.Család--Apai csók Berki Krisztián-módrahttp://www.life.hu/csalad/20150616-berki-krisztian-a-tv2-musorvezetoje-apai-csokot-villantott-es-kislanyaval-kozos-fotot-posztolt.htmlA TV2 műsorvezetője imádja a kislányát, és most egy intim családi pillanatukat is megosztotta a nagyvilággal.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.