Így szépül Hódi Pamela: És elárulta, ki vigyáz addig Natira - Fotó!

Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela mindig kifogástalan külsővel áll nyilvánosság elé. De vajon hol van a kis Nati, amíg ő kozmetikusnál, fodrásznál vagy szoláriumban szépül? 

"Sokszor megkapom a kérdést, hogy kivel van Nati, míg a dolgaimat intézem️. Mivel bölcsikébe nem jár, és a "barátnői" sem érnek rá mindig, hogy vele legyenek, így viszem magammal mindenhová!️ Minden nevelés kérdése️. Lehet, hogy szerencsés vagyok, de az is lehet, hogy azért viseli ilyen jól, mert ehhez szoktattam hozzá kicsi kora óta️. A képen is látszik, hogy míg Enci csinálja a szempillámat (1,5 óra), addig Natkó rajtam játszik a pónikkal, néha lemászik és nézelődik️. Nagyon szeretem, hogy mindig mindenben együtt tudunk működni" - írta Pamela a fotóhoz, amelyen látszik, hogy a tündéri kislány, Nati valóban nem unatkozik, sőt, nagyon jól eljátszadozik a pónijaival.

Forrás: Instagram/ Hódi Pamela

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.