Meglepetés bababulit rendeztek Nádai Anikónak a barátnői

Forrás: Facebook/Horváth Gréta -
Horváth Gréta Születés Szelfi (tévéműsor) kisbaba Nádai Anikó babaváró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádai Anikónak már alig maradt pár hete a terhességéből, így barátnői úgy döntöttek: itt az ideje meglepni őt egy bulival.

Az RTLII Szelfijének fiatal anyukája, Gréta a hivatalos rajongói oldalára töltött fel egy képet, amin ÉNB Ritával és Nádai Anikóval pózol a kamerának. Mint kiderült, a kép Anikó babaváró buliján készült, amelyet a barátnői titokban szerveztek a kismamának.

Forrás: Facebook/Horváth Gréta

"Meglepetés buli volt, nem számított ránk. Amikor meglátott minket, látszott rajta, hogy nagyon boldog, és örül nekünk. Rengeteg ajándékot és sok hasznos tanácsot kapott tőlünk a babázással kapcsolatban. Beszélgettünk a szülésről, meg mondhatni tippeket cseréltünk. Babaruhákat is kapott tőlünk, például a kisfiam, Filkó menő ruhácskáit odaadtam neki. Anikó a legjobban egy rockeres felsőnek örült, amin egy gitár látható" - mesélte a Life.hu megkeresésére Gréta.

Kínába készül az RTL sztárpárjahttp://www.life.hu/sztarok/20150721-karsai-kata-es-erdesz-tamas-a-szelfi-sztarjai-kinaba-keszulnek.htmlA Szelfi szerelmespárja, Karsai Kata és Erdész Tamás Kínában próbálnak boldogulni. Ugyanakkor, ahogy az RTLII videónapló-sorozatának előző epizódjaiból kiderült, az élet ott sem fenékig tejfel.TV + Sztárok--Schobert Norbi elhagyta családjával az országothttp://www.life.hu/sztarok/20150721-schobert-norbi-fitness-edzo-csaladja-elhagyta-az-orszagot-es-rubint-rekaval-amerikaba-utaztak.htmlA fitneszguru családjával indult útnak; nagy kalandok várnak rájuk a tengerentúlon.TV + Sztárok--A nap videója: így twerkel a hatalmas fenekű Amber Rosehttp://www.life.hu/sztarok/20150721-a-hatalmas-feneku-amber-rose-megmutatta-hogyan-twerkel.htmlEttől a videótól garantáltan felrobban majd az internet: a fenékkirálynőként emlegetett Amber Rose rendesen megrázta legbecsesebb testrészét.TV + Sztárok--Ilyen, amikor Nádai Anikóék és Iszak Esztiék együtt medencéznekhttp://www.life.hu/sztarok/20150720-nadai-aniko-az-rtl-klub-sztarja-sztarbarataival-iszak-esztivel-dobrady-akossal-medencezett-a.htmlA várandós sztár már terhessége utolsó heteiben jár, ezért is eshetett neki jól a hűsítő program, amelyhez Iszak Esztiék is csatlakoztak.TV + Sztárok--Nádai Anikónak hatalmas a pocakjahttp://www.life.hu/csalad/20150715-nadai-anikonak-az-rtl-klub-sztarjanak-hatalmas-a-pocakja-es-terhessege-finisbe-ert.htmlA terhes sztár finish-ben van, hiszen minden percben elérkezhet a szülés pillanata, ő pedig felkészült, sőt azt is elárulta, hány kilóval gyarapodott a terhessége alatt.Család--Tovább fokozódnak a babavárás izgalmai Nádai Anikóéknálhttp://www.life.hu/csalad/20150707-nadai-aniko-babakocsit-vett.htmlHivatalosan már csak öt hét van hátra, és megszületik Nádai Anikó kisfia. Az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárja már nagyon készül. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.