Gombos Edina megkezdte floridai luxusnyaralását

Florida luxus TV2 pálmafa Amerika Gombos Edina nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 műsorvezetője a homokos, pálmafákkal övezett óceánpartról jelentkezett be.

Gombos Edina családjával és sok bőrönddel indult útnak Miamiba. A jelek szerint épségben megérkeztek, és látszik, hogy tejben-vajban fürdenek. A műsorvezető kisfiát, Matteót is vitte - Edina igazán vagány anyuka, hogy bevállalta ezt a hosszú utat a kisdeddel.

Forrás: Facebook/Gombos Edina

„Az első strandolós nap. A parton beültünk egy étterembe, ahol - legnagyobb meglepetésünkre - egy magyar pincérlány jött az asztalunkhoz. Kiderült, hogy a tulajdonos felesége is magyar" – írta a kép mellé Edina.

Kék vagy rózsaszín? Így rendezd be a babaszobát!http://www.life.hu/csalad/20150717-igy-rendezd-be-a-babaszobat-kekkel-vagy-roszaszinnel.htmlMegunhatatlan a babák világának meghatározó két színe, a világoskék és a rózsaszín, legyen szó ruházatról vagy a babaszobáról. Időnként felbukkannak új színkombinációk, de állíthatjuk, hogy kislányoknál továbbra is örök a rózsaszín, ahogy a kisfiúknál a világoskék.CsaládThinkstockBerki Krisztián bébiszittert keres Natasa Zselykéhezhttp://www.life.hu/csalad/20150722-berki-krisztian-musorvezeto-sportolo-megmutatta-luxusirodajat-es-bebiszittert-keres-kislany-amelle.htmlBébicsőszt keres kislánya mellé a celebsztár, aki Bochkor Gábor segítségét kérte ahhoz, hogy megkeressék Natasa Zselyke leendő bébiszitterét. Család--Boldog születésnapot a kis hercegnek!http://www.life.hu/csalad/20150717-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-fia-gyorgy-herceg-ma-unnepli-a-2-szuletesnapjat.html2013. július 22. nagy nap volt a brit királyi család életében, aznap született meg ugyanis helyi idő szerint 16.24-kor Katalin hercegné és Vilmos herceg elsőszülött gyermeke, a hihetetlenül cuki György herceg.CsaládAFPKim Kardashian kislánya ennivalóan édes - Szó szerint!http://www.life.hu/csalad/20150721-a-kis-north-west-szo-szerint-becsokizott.htmlVicces képet osztott meg hivatalos Instagram oldalán az amerikai valóságshow-sztár.CsaládOrigoRoberto konyhája: Isteni finom Oreo cupcake - készítsd el gyorsan és könnyedénhttp://www.life.hu/csalad/20150720-rostas-robert-a-life-hu-sefje-ezuttal-oreo-kekszes-cupcake-sutit-keszitett.htmlTudtátok, hogy már fehér csokival bevont Oreót is lehet kapni? Én ezen a héten tudtam meg, persze azonnal megkóstoltam, és el is készítettem a hozzá illő sütireceptet. Így született meg ez az isteni finom Oreo cupcake.Család--5 okosság, amire a kutyáink tanítottak meg minket http://www.life.hu/csalad/20150720-kutya-szeretet-okossag-rugalmassag.htmlOlykor ildomosabb lenne megállni egy pillanatra és elgondolkozni azon, hogy kutyáink milyen, emberekre is átruházható tulajdonságokkal rendelkeznek. A Life.hu összegyűjtötte az öt leggyakoribbat a hűség után.Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.