Józan László: "Nem érdekel a kockázat, ha a családomról van szó"

Forrás: RTLKLUB -
bomba háború Józan László katonaság Barátok közt fegyveres katona RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt Tóbiása szabadságát kockáztatta, amikor szüleihez indult látogatóba.

Józan Laci szülőföldjén, Kárpátalján gránátok robbannak, nehézfegyverek ropognak, harckocsik járják az utcákat. A színész remélte, sosem ér el szüleihez, Mezőváriba a háború, de tévedett – írja a Story.

Forrás: RTLKLUB

„Tudom jól, hogy engem is elvihetnek katonának, amikor átlépem a határt és a szüleimhez utazom. De nem érdekel a kockázat, ha a családomról, az édesanyámról van szó. Nem akarok harcolni, és mindent meg is fogok tenni annak érdekében, hogy ne is kelljen" – magyarázta szomorúan a tehetséges színész.

Józan László: "Félelmetes magamat női sminkben látni"

A színész a Life.hu nagyinterjújában mesélt, szerepeiről és serelemről.
Gálvölgyi János: "Alig-alig funkcionálok nagypapaként"http://www.life.hu/csalad/20150723-galvolgyi-janos-szinesz-a-sok-munka-miatt-nem-tud-nagypapakent-uzemelni.htmlA színész rengeteget dolgozik, ezért ritkán jut ideje arra, hogy unokájával legyen.Család--Végre nincs feszültség Rubint Réka és anyósa közötthttp://www.life.hu/csalad/20150723-rubint-reka-fitness-edzo-kibekult-az-anyosaval-schobert-norbi-fitneszguru-edesanyjaval-judittal.htmlRubint Réka kisfiának születésnapján ásta el a csatabárdot anyós és meny, így Schobert Norbi végre megnyugodhatott.CsaládOrigoGombos Edina megkezdte floridai luxusnyaralásáthttp://www.life.hu/csalad/20150722-gombos-edina-a-tv2-musorvezetoje-megkezdte-floridai-luxusnyaralasat-csaladjaval-amerikaban.htmlA TV2 műsorvezetője a homokos, pálmafákkal övezett óceánpartról jelentkezett be.CsaládOrigoNádai Anikónak hatalmas a pocakjahttp://www.life.hu/csalad/20150715-nadai-anikonak-az-rtl-klub-sztarjanak-hatalmas-a-pocakja-es-terhessege-finisbe-ert.htmlA terhes sztár finish-ben van, hiszen minden percben elérkezhet a szülés pillanata, ő pedig felkészült, sőt azt is elárulta, hány kilóval gyarapodott a terhessége alatt.Család--Madonna csemetéivel masszíroztatta a lábáthttp://www.life.hu/csalad/20150714-madonna-enekesnot-ket-fogadott-gyermeke-mercy-es-david-talpmasszazzsal-kenyeztette.htmlIgazi gyermeki kényeztetésben volt része az énekesnőnek, akinek talpát örökbe fogadott lánya, Mercy és fia, David vette kezelésbe.Család--Szexi sztárapukák és gyönyörű lányaik http://www.life.hu/csalad/20150721-hires-apak-es-gyonyoru-lanyaik.htmlAz alma nem esik messze a fájától - így van ez a sztárcsemeték esetében is. Az alábbiakban összegyűjtöttünk öt olyan gyönyörű (vagy legalábbis karakteres) leányzót, akik le sem tagadhatnák híres és jóképű édesapjukat - íme, a Life.hu apa-lánya válogatása.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.