Fergie kisfia eszméletlenül cuki - Tiszta apja ez a gyerek!

Forrás: Facebook/ Josh Duhamel -
kisfiú Josh Duhamel fagylalt énekesnő Fergie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két évvel adott életet első gyermekének a gyönyörű amerikai énekesnő. Fergie ritkán oszt meg a kisfiáról készült fotókat, azonban férje, Josh Duhamel most egy cuki fotóval örvendezette meg a rajongóit.

A hivatalos Facebook oldalán tett közzé a minap a színész, Josh Duhamel egy igazán édes fotót a két éves kisfiáról, Axl Jackről. A fotón a kis Jack egy fagylaltot majszol éppen, és nagyon morcosan néz a kamerába.

Fergie kisfia, a két éves Axl Jack Forrás: Facebook/ Josh Duhamel

A szerkesztőségben többen is megnéztük a képet, és egyöntetűen megszavaztuk; tiszta apja ez a gyerek!

Furcsa ikerpár született! Az egyik kétszer akkora, mint a másikhttp://www.life.hu/csalad/20150724-furcsa-ikerpar-szuletett-az-egyik-ketszer-akkora-mint-a-masik.htmlAz orvosok azt mondták, hogy a kisebb baba, aki 8 dekával született, nem fog életben maradni. Csodával határos módon az orvosok jóslata nem igazolódott be.CsaládThinkstockAmit az anyák nagyon titkolnakhttp://www.life.hu/csalad/20150722-hadas-kriszta-jegyzete-amit-az-anyak-nagyon-titkolnak.htmlNincs megfelelő pillanat, hogy erről beszéljünk, mert erről hallgatni szokás. Az újságok "az orvos, a pszichológus válaszol" rovataiban persze gyakran előkerül a téma, de jó ezen továbbsiklani, hisz ez minket nem érint, nem ránk tartozik. Most nyáron, amikor strandon, tóban, tengerben felhőtlenül lubickolni kell, még kedvrombolóbb a téma. Életerős nőnek, "igazi" anyának (hú, mennyire viszolygok ettől az "igazi" jelzőtől) tilos belelovalni magát. Ez a gyengék betegsége – mondják. Pedig nem is.CsaládThinkstockStohl András szeretné, ha a kisfia mindenben rá hasonlítana http://www.life.hu/csalad/20150724-sthol-andras-szeretne-ha-legkisebb-gyermeke-mindenben-ra-hasonlitana.htmlNagyon régi vágya volt a színésznek, hogy kisfia szülessen, és egy évvel ezelőtt teljesült a kívánsága.CsaládFotó: Rostás Bianka/Life.huCsaládalapításra készül a Tények korábbi műsorvezetőjehttp://www.life.hu/csalad/20150724-andor-eva-szeretne-kisbabat-vallalni-az-kozeljovoben.htmlAndor Éva május közepén jött el a TV2-től, és azóta nagyon sok változás történt az életében. Van mit bepótolnia, hiszen az elmúlt 13 évben nem sok ideje volt önmagára.CsaládOrigoA herceg eltitkolt lánya először beszél az apjárólhttp://www.life.hu/csalad/20150723-albert-herceg-eltitkolt-lanya-eloszor-beszel-az-apjarol.htmlJazmin Grace Grimaldi, Albert monacói herceg eltitkolt lánya eddig nem beszélt apjáról, de most a Harper's Bazaarnak elmondta, milyen érzés egy uralkodó házasságon kívül született gyerekének lenni. Család--Gönczi Gábor nem tesz keresztbe Tatár Csillának: Lemond az apaságrólhttp://www.life.hu/csalad/20150723-gonczi-gabor-lemond-az-apasagrol.htmlA magyar törvények szerint Tatár Csilla gyermekének Gönczi Gábor nevét kellene viselnie, mert akkor mondták ki a házaspár válását, mikor a műsorvezetőnő már babát várt új párjától. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.