Neil Patrick Harris tündéri fotót posztolt - Így mulat a kislányával!

Forrás: Instagram/ nph (Neil Patrick Harris) -
Neil Patrick Harris sorozat színész kislány család tengerpart Így jártam anyátokkal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Így jártam anyátokkal sztárja le sem tagadhatná, mennyire imádja a gyermekeit. A sztár rengeteg közös pillanatot oszt meg a közösségi oldalán, ahol mindig elhalmozzák őket pozitív kommentekkel a képek láttán.

Neil két ikergyermeke, a béranyától született Harper és Gideon már öt évesek, de szinte nincs olyan hely, ahová szüleik ne vitték már volna el őket. A család állandóan úton van, és a színész minden megtesz annak érdekében, hogy minél mozgalmasabb programokat találjon ki a kicsiknek. A minap egy újabb fotóval örvendeztették meg a rajongókat, ahol a kis Harper látható, ahogy a szülei társaságában játszik a tengerparton.

Neil Patrick Harris kislányával, és férjével a parton Forrás: Instagram/ nph (Neil Patrick Harris)

Shrek miatt lesz kövér a gyereked!http://www.life.hu/csalad/20150723-a-kover-rajzfilmfigurak-miatt-hiznak-el-a-gyerekek.htmlEgy kis nasi, egy kis ropi, és kísérőnek néhány korty kóla. A legtöbb gyerkőc imádja a hízlaló, egészségtelen finomságokat, és egy kutatás most azt is bebizonyította, hogy a lurkók sokkal szívesebben fogyasztanak ilyen káros nassolnivalókat, ha egy túlsúlyos rajzfilmfigura kalandjait nézik közben a tévében.Család--Szexi sztárapukák és gyönyörű lányaik http://www.life.hu/csalad/20150721-hires-apak-es-gyonyoru-lanyaik.htmlAz alma nem esik messze a fájától - így van ez a sztárcsemeték esetében is. Az alábbiakban összegyűjtöttünk öt olyan gyönyörű (vagy legalábbis karakteres) leányzót, akik le sem tagadhatnák híres és jóképű édesapjukat - íme, a Life.hu apa-lánya válogatása.CsaládOrigoBerki Natasa Zselyke megtréfálta apukájáthttp://www.life.hu/csalad/20150723-berki-natasa-zselyke-berki-krisztian-lanya-megtrefalta-apukajat-a-papucsaval.htmlBerki Krisztián kislánya benne van a mókában: kölcsönvette apukája hatalmas méretű papucsát.Család--Józan László: "Nem érdekel a kockázat, ha a családomról van szó"http://www.life.hu/csalad/20150723-jozan-laszlot-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarjat-majdnem-fegyveres-katonak-vittek-el-szulovarosaban.htmlA Barátok közt Tóbiása szabadságát kockáztatta, amikor szüleihez indult látogatóba.CsaládRTLKLUBVégre nincs feszültség Rubint Réka és anyósa közötthttp://www.life.hu/csalad/20150723-rubint-reka-fitness-edzo-kibekult-az-anyosaval-schobert-norbi-fitneszguru-edesanyjaval-judittal.htmlRubint Réka kisfiának születésnapján ásta el a csatabárdot anyós és meny, így Schobert Norbi végre megnyugodhatott.CsaládOrigoÍgy csomagolnak Ördög Nóra gyermekei - tündéri videó Miciről és Vencelrőlhttp://www.life.hu/csalad/20150723-igy-csomagolnak-ordog-nora-gyermekei-tunderi-video-micirol-es-vencelrol-amelyet-a-kisfelfedezo.htmlHosszú hétvégézni indult a család, Nánási Pál, Ördög Nóri és a gyerekek. A pakolás egy kétgyermekes anyukának igazi kihívás: a gyerekek ugyanis előszeretettel segédkeznek... Tündéri videó a csomagolás pillanatairól, amelyet Nóri a kisfelfedező.hu blogján tett közzé.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.